March 21, 20223 yr Sergej Lazio, leti u Beograd na snimanje nosaSudija pederInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 21, 20223 yr Hoćeš da kažeš da nikada nisi video igrača koji odigra utakmicu s slomljenim nosem? Penal kao kuća.
March 21, 20223 yr On 21. 3. 2022. at 17:30, John Coltrane said: Taj duel je iz prvih 5min, SMS je odigrao ceo meč bez ikakvih problema.Tamponiran je baš dobro odigrao po meri, ja se još čudim zašto je dobio ocenu 4 "nevidljiv". Da je bilo 1:1 gledali bi drugu utakmicu, interesantniju. Ali sudija se pravio lud pa Var nije mogao ni da radiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 24, 20223 yr Author U drugim vestima, trava je danas zelena, sunce je zuto, a... Quote Rojters navodi da se Juventus suočava sa optužbama o lažnim rukovodstvenim podacima i uništavanja dokumenata među kojima je navodno i ugovor Kristijana Ronalda.
April 9, 20223 yr Poezija Intera za ovih pola sata. Deluje da su napunili baterije i da opet igraju kao na pocetku sezone.
April 10, 20223 yr Previše nerešenih rezlutata za uzimanje titule. Mlitavo sa Torinom, Violom, pokojnom Djenovom. Sve gde su morali da pokupe 3 boda i sve to u zadnjih mesec dana.
April 10, 20223 yr Author On 10. 4. 2022. at 7:55, John Coltrane said: Previše nerešenih rezlutata za uzimanje titule. Mlitavo sa Torinom Bolonjom, Violom Udinezeom, pokojnom Djenovom Salernitanom. Sve gde su morali da pokupe 3 boda i sve to u zadnjih mesec dana. Bice mnogo tesno. Milan ima h2h protiv Intera, Inter protiv Napolija. Milan i Napoli imaju identican h2h, ali Napoli ima znatno bolju gol razliku, tako da to prakticno ide na njihovu stranu. U slucaju trokruga Milan stoji najbolje. Sta je jos bitno, srednji esalon ekipa ima tendenciju da ode na raspust tamo negde oko 34-35og kola, kada im i matematicki postane izvesno da ne mogu ispasti iz lige, ali i da ne mogu do mesta u Evropi. U to ko udje prvi na tabeli, verujem da zavrsava ligu sa 4 pobede i uzima titulu.
April 10, 20223 yr Potpisujem. Čuj previše nerešenih za uzimanje titule, a ljudi na bod od zaostatka od 1.mesta. Da su uzeli tih 9 bodova, umesto 3, ne bi bilo reči o trci za titulu. Napoli je imao čini mi se najrealnije rezultate u poslednja dva meseca, Milan pobedio oba konkurenta, gde u najmanju ruku nije bio favorit, a onda kiksirao protiv davljenika. Inter kiksirao ceo mart, a onda pobedi u Torinu Juventus u najslabijoj utakmici ove godine. Inter ima najlakši raspored do kraja sezone (Roma i ekipe 12-17), Napoli slično, Milan najteži na papiru. Ali kao što je prethodni mesec pokazao to ništa ne mora da znači. Voleo bih da mogu da kažem da je Inter ušao u formu, ali ću sačekati da prođe još kolo-dva. Ako jesu, onda su po svakako favorit no.1, ali mislim da su u ovom trenutku šanse po 1/3 plus minus 5%.
April 10, 20223 yr ladno bi juventus uzeo titulu da su dobili inter, a trebalo je da ih dobiju po igri