levi Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 ali s druge strane kad igra Mitrovic to praktično garantuje da će reprezentacija da da gol. Vlaho još nema taj mojo
goofs Posted February 27, 2022 Author Posted February 27, 2022 Ja ne vidim problem da jedan igra 60, a drugi 30 minuta, u bilo kom rasporedu. Neka obojica gaze za to vreme, nek se odbrana umara zbog njih. Jedino u slucaju da igramo bunkeraj, pa trazimo sanse iz prekida i bunarenjem u 16 bi valjalo da su obojica tu, jer su fizicki dominantni.
MiddleClass Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: који је тај?
kud u maglu Simoviću Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 2 hours ago, crtamOrasi said: aleksandar mitrović je bio lokomotiva voza koji nas je odveo u katar, o tome da je najbolji strelac reprezentacije ikada sa 27. godina ne treba trošiti reči. s druge strane vlahović je verovatno kompatibilniji igrač za različite postavke igre, ono što mi ne znamo je koliki je mitrov influenstm na ostatak tima, verujem da je daleko veći nego ducijev. to verujem najbolje zna piksi srećom na svetskom prvenstvu će biti i ovakvih i onakvih protivnika pa će biti mesta za obojicu. u reprezentaciji treba da se vodi računa i o minulom radu ali ne u stilu braće vujović i safeta sušića, već dati prednost najboljem strelcu u istoriji srpskog reprezentativnog fudbala bar na papiru, i na sreću svih to koliko vidim zna i stojković i tako se i ponaša @maderacija ovo bi komotno moglo i na topik o reprezentaciji 1
Glass Joe Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Pa bas je Piksi Osimova skola, ići će na iskustvo - dakle prednost daje Mitru u teskim utakmicama
John Coltrane Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Kako žabari igraju kup, jedna tekma ili i revanš?
MiddleClass Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 6 minutes ago, John Coltrane said: Kako žabari igraju kup, jedna tekma ili i revanš? Polufinale je u dva meca. 1
goofs Posted March 3, 2022 Author Posted March 3, 2022 Sinoc Juventus jedva da je dosao u sansu, na kraju pobedili na user, ne znam kako bih drugacije ono opisao. Vlahovic docekan na noz od strane publike, imao jednu sansu, ali se uklopio u sivilo. Fiorentina radi dosta dobar posao, kad se sve uzme u obzir. Toreira i Piatek su bili solidni igraci za Seriju A, Ikone se cini da ce biti odlicno pojacanje. Izdigli su se od ekipe zakucane za sredinu tabele u tim koji bi mogao da obezbedi neki Evrokup. Ako nastave tako mozda se posibaju i za Ligu sampiona za par godina.
mlatko Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Sinoc Juventus jedva da je dosao u sansu, na kraju pobedili na user, ne znam kako bih drugacije ono opisao. Vlahovic docekan na noz od strane publike, imao jednu sansu, ali se uklopio u sivilo. Fiorentina radi dosta dobar posao, kad se sve uzme u obzir. Toreira i Piatek su bili solidni igraci za Seriju A, Ikone se cini da ce biti odlicno pojacanje. Izdigli su se od ekipe zakucane za sredinu tabele u tim koji bi mogao da obezbedi neki Evrokup. Ako nastave tako mozda se posibaju i za Ligu sampiona za par godina.Dušana je sasvim dobro zatvorio Nikola. Na kraju mu je popustio na moljakanje "daj, pusti me bar jednom" i samo okrznuo onu loptu koja je išla prema Duciju. Ali eto, Venuti je bio bržiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Milošica Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 16 minutes ago, mlatko said: Dušana je sasvim dobro zatvorio Nikola. Na kraju mu je popustio na moljakanje "daj, pusti me bar jednom" i samo okrznuo onu loptu koja je išla prema Duciju. Ali eto, Venuti je bio brži Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Plakao sam od smeha kada se to culo u prenosu.
John Coltrane Posted March 5, 2022 Posted March 5, 2022 Kao i u prvom delu sezone, Roma vs Atalanta , sudjenje užas.
Miljenko Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Koliko je kilav Juventus. Nije ovo bas toliko slab sastav, da se cuva 1-0 protiv neke tamo Spezie, kod kuce. Zar Vlahovic nije imao neku bolju opciju.
levi Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Giroud mačka, bio prežaljen posle 15 min kad ga je pregazio Kulibali
Recommended Posts