mlatko Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 prilično Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
goofs Posted February 9, 2022 Author Posted February 9, 2022 Roma ima 4 boda iz 8 utakmica (9 ako racunamo ovaj kup) protiv top6 ekipa liga. Pa jbt Jose :/
Profesionalac Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 Inter kada bi mogao samo sa Romom da igra
Profesionalac Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Uh kakvu golčinu je bleki zavukao u bergamu. U 93. za prolaz u polufinale. 1
goofs Posted February 10, 2022 Author Posted February 10, 2022 Odlicna utakmica u Bergamu, ali sudija, uh. Opet VAR pobedjuje, ja iskreno ne bih svirao nijedan od ona dva penala, po usporenom snimku je bilo kontakta u oba, ali stvarno upitno koliko je taj kontakt uopste uticao na igru, pogotovo prvi. I crveni karton je upitan, bilo je kontakta po lopti pre igraca. Strasni golovi Zapakoste i Blekija. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 18 minutes ago, *edited by mod said: Vlahović za polufinale. nestvarna forma alal vera
mlatko Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Biće interesantno videti kako će Dušana dočekati u Firenci, inače navodno je prekršio karantin jer je 22 bio pozitivan a 28 se pojavio u Torinu na lekarskom... preti mu novčana kazna.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Ali momčina ne pada posle kontakta pred 16m kad ga je ovaj potkačio sa ledja nego nastavlja u gol. Vidi se da ne prati trendove i da je samo svoj!
mlatko Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Ali momčina ne pada posle kontakta pred 16m kad ga je ovaj potkačio sa ledja nego nastavlja u gol. Vidi se da ne prati trendove i da je samo svoj!Zato mu nisu ni mogli pripisati gol. To je bio u stvari penal ali Dušan ga je prepustio protivničkom igračuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Vodi Napoli na poluvremenu, Inter totalno ubijen, čak nisu u stanju ni početničke greške Kulibalija da iskoriste-lopta se u par navrata bukvalno odbila od njega kao od drveta. Sa druge strane Damfris i Skrinjar uzvraćaju na isti način - malo je falilo da bude 3:0 za Napoli.
kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 dobra utakmica u torinu. prelaz, poništen gol u 94. min, var, crveni karton, 104 minuta pobeda venecije
John Coltrane Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Užasno mučenje kod Sasuola, na kraju Roma uzima bod u zadnjim minutima meča (imali igrača više 15tak minuta)
Recommended Posts