mlatko Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Sergejeva navodeca raketa za 3:3 protiv Udnezea
mlatko Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Luda tekma, na kraju izvukao Udine remi. Interesantno da je danas i Vanja "pretrpeo" od Empolija nerešeno sa svojim Torinom iako su vodili 2:0Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Jbt tek je pola sata, a već mi je pripala muka. Razlika u klasi evidentna i pored toga što su oba gola pala uz malo sreće.
ArleKino Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Roma je dobila kompresovanog Mourinha, odmah prelazi na sezonu 3. 1
Bogotac Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) Rutinski sinoc,jbt,tamo je stoper Smoling Ocekujem da uzmemo titulu,imamo bas siroku rotaciju na svim mestima. Edited December 5, 2021 by Bogotac
John Coltrane Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 15 minutes ago, Bogotac said: Rutinski sinoc,jbt,tamo je stoper Smoling Ocekujem da uzmemo titulu,imamo bas siroku rotaciju na svim mestima. Manćini i Ibanjez su tandem, Smoling je tu više da Fazio ima s kim da pika domine. U formaciji sa 3 stopera pojavljuje se i Kumbula, nekad i Kristante. Kao što sam napisao razlika u klasi je evidentna, Roma je sad već predaleko od top 4. Ali sinoć im je jako falio Abraham, on je ove sezone bukvalno pola tima. A tek kako je dobio žuti karton koji ga je u medju kolu, pred kraj poluvremena protiv Bolonje, jebeno prestrogo.
Jozef K. Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Koliko je dobar bio derbi. Atalanta ove godine baš ozbiljno u trci. 1
John Coltrane Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Vlah opet zabio. 30 golova u 40 tekmi u 2021.!!!! 1
goofs Posted December 5, 2021 Author Posted December 5, 2021 (edited) Venezia - Verona od 3:0 do 3:4, uz jedan crveni karton za domaće, ovo nije moja Seria A edit: ovo kolo do sada u proseku 4.5 gola po utakmici Edited December 5, 2021 by goofs
mlatko Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 i Sergej gol i asist, još jedno poluvreme ostaloInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts