Lancia Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 9 minutes ago, levi said: jel igrao Vlahovic? Ubilo se. Doduse utakmica je bila blagi uzas, prekid za prekidom.
John Coltrane Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Murinjo okrenuo na 3 pozadi i Venecija vodi iz svlačionice. Sreća pa domaćin pokušava da igra iz zadnje linije, nesreća što ni te poklone Roma je pretvara u golove.
goofs Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Mislim da je ovo 6ti ili 7mi put da Abraham pogadja okvir gola, za 12 kola Serije A. Meni se svidja sto Murunjo kombinira sa taktikom, nije islo onako kako je inicijalno zamislio, trazi novo, bolje resenje.
Meazza Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Reklo bi se da to spada u elementarne zadatke trenerskog posla, ali retko ko nije one trick pony. 1
ArleKino Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Mourinho Idući angažman mu je u Anžiju iz Mahačkale ili tako nekom Rubinu.
189- Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 52 minutes ago, goofs said: Mislim da je ovo 6ti ili 7mi put da Abraham pogadja okvir gola, za 12 kola Serije A. citam da su ga vec poceli da ga psuju zbog losih partija...
John Coltrane Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Jebeno sranje, Roma je zaslužila više od poraza. Odlična tekma za neutralne, doduše.
goofs Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Ja ne verujem sta gledam, Hakan faulirao Kesija u sesnaestercu Milana i za to dobio penal
Hamlet Strašni Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 дајте неки линк плс, немам тв у канц...
goofs Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 Strasno kakvu utakmicu je odsudio Doveri, na stranu onaj penal, dva puta prekida napad Milana jer se neki plavi igrac valja po travi bez razloga. Nevezano za njega, Inter bio bolji dok nisu usle zamene, Inzagi nadigrao Piolija, non stop delovalo da ima vise plavih igraca na terenu. Kad se sve uzme u obzir, Milan moze da bude zadovoljan bodom, Inter malo manje.
goofs Posted November 7, 2021 Author Posted November 7, 2021 50 minutes ago, Hamlet Strašni said: дајте неки линк плс, немам тв у канц... Kasno videh post, ali za ubuduce mozes da bukmarkujes ovo, imaju sve vece lige, poslednjih mesec-dva radi sasvim dobro, pa dok ne crkne http://www.hesgoal.com/ 1 1
Recommended Posts