mlatko Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Fiorentina planira aukciju u januaru, očekuje 80 miliona evra.Ide u subotu u Torino, rešeno je većInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
goofs Posted November 4, 2021 Author Posted November 4, 2021 (edited) Ide da im zabije 3 komada Ja mislim/nadam se da ce zavrsiti u Spursima, dobar trener, voli spica kakav je ovaj, imace prostora i prilike da pokaze sta ume. Njuke se pribojavam zbog generalne neorganizvanosti i rasula koji tek treba da se pocisti. Juventus ne bih ni rodjenom bratu pozeleo. edit: Onana odlican potpis za Inter, Hando je odavno na zalasku, a ovaj dobar golman, samo da ga iskontrolisu. Edited November 4, 2021 by goofs 1
Mr.Mxyzptlk Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 (edited) po meni je vlah za malo vece klubove od totenhema koji mi je u rangu viole. neka ide u juve, ima da sipa mozda bi bayern bio top izbor, ali da se otarase poljaka Edited November 4, 2021 by extragluv
mlatko Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Arsenal? ili oni nemaju para?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
ArleKino Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 1 hour ago, mlatko said: Arsenal? ili oni nemaju para? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Arsenal će imati i para i mjesta u timu za njega ako Lacazette ode za dž negdje iduće ljeto, a Aubi će tad biti 33 godine. 2
ArleKino Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Di Marzio kaže da je Arsenal postigao dogovor sa Violom, ali da u Vlahovićevom kampu čekaju još ponuda. 1
mlatko Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Di Marzio kaže da je Arsenal postigao dogovor sa Violom, ali da u Vlahovićevom kampu čekaju još ponuda.Nekako mi se čini da je dostojan naslednik Bergkampa Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Pih, kakav sugav gol je primila Fiorentina, e moj golmane.
John Coltrane Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Bleki dobio crveni u 73min, a posle je i Nastasić “digao” Lokatelia, mogao je i on leteti. Vlah igrao ali jalovo kao i cela Viola, ja ne videh šut u okvir gola, doduše pratio sam švabe.
mlatko Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 jel igrao Vlahovic?Jeste, zatvorili su ga i odlično markirao tesno De LigtInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts