Jump to content

Serie A 2021-2022

Featured Replies

On 24.10.2021. at 17:16, levi said:

4 gola Simeone, do danas 2

249101318_435564614593676_20213864675512

• Replies 909
  • Views 44.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fudbal je puno vise od rezultata i titula. Krajem Februara, Atalantin skaut je primetio Moustaphu Cissea (2003. godiste), igraca kluba u kojem igraju fudbaleri koji traze azil u Italiji (osmi niv

• John Coltrane
    John Coltrane

Do jaja    

• Ajd da probam i ja da dam objektivni komentar, a baš mi je teško da budem objektivan - za Milan navijam od četvrte godine, još iz doba Van Bastena, iz potpuno iracionalnih razloga. Preživeti ovih 11 g

Posted Images

kakva lopta berardija :ziga:

Једном да га приме у надокнади уместо да га силом угурају. Берардијева лопта је :ziga:

Пелегрини коначно извео добар слободњак :ziga:

Kako se izvuče Atalanta

Simeone jebe lopurde :ziga:

Simeone trpa i ne staje!

• Author

Cholo Jr ne prasta

Veronu vodi Tudor koji je proslu godinu proveo kao pomocnik Pirlu, zna gde duva promaja

Bore se zelenasi za ligu konferencija, a to nije lako... 

Kakve su šanse da Alegrara ode opet u hibernaciju, a Zidane uzme vreli krompir u ruke?

• Author

Mislim da su vrlo male, gotovo nikakve. Juventus je tek ovo leto isplatio Sarija, placaju Pirla jos ovu godinu, a Max je sve samo ne jeftin, pa jos sa cetvorogodisnjim ugovorom. Istina, u malo boljoj finansijskoj situaciji su od odlaska Ronalda, ali ne bih rekao da su u poziciji da se razbacuju parama. Mada nije ni Barselona pa evo oterase Kumana.

Vlah 2 komada, za sad. Prati Mitra u stopu .

3,igra sjajno

Sve izgleda prilicno jednostavno, sa ovakvom realizacijom.

Zidane ceka da preuzme reprezentaciju iduce godine.

Zavuče ga Ibra majstorski