John Coltrane Posted December 3 Posted December 3 Nojer odradio bodiček na Frimpongu u stilu amaterskih livada i ravno pod tuš. Inače sudija je izgubio tekmu u pvlrvih 15min, ne bi me čudilo da se završi opštom tučom.
John Coltrane Posted December 3 Posted December 3 Ovo je bio Kup, a Kejn se u subotu povredio protiv BVB pa večeras nije ni bio u protokolu. Svakako ne bi mu bio prvi put…
pantelia Posted December 3 Posted December 3 41 minutes ago, John Coltrane said: Ovo je bio Kup, a Kejn se u subotu povredio protiv BVB pa večeras nije ni bio u protokolu. Svakako ne bi mu bio prvi put… Znam bre Dzone nego iz kupa je ispao, ne mislim da ima bas neke sanse za LS, pa me zanima kako ce da zaseru 7 bodova prednosti
John Dies at the End Posted December 4 Posted December 4 Nikako Lever & Stuttgart nemaju dovoljan broj kvalitetnih igraca da u kontinuitetu drze visok nivo forme u 3 takmicenja. Ostali, kvaliteta bez da se ukljuce u neku ozbiljniju trku.
John Coltrane Posted December 14 Posted December 14 Mainz roknuo Bajern, Elita™ rutinski kod Auspuha. -4 2
Recommended Posts