Jump to content
IGNORED

Bundes liga i ostale ober lige, sve sezone

renne

Recommended Posts

Posted

Nagelsmann nogiran, Tuchel novi šef stručnog štaba™ Bayerna.

Posted

Tako se to radi, u pola sata završena 2 posla.

• +1 1
Posted

Sta je sledeca vest: klop sutnut i preuzima siti, pep ide u dortmund, naglesman preuzima chelzi a poter liverpool?

Posted
19 minutes ago, Zlurad said:

Sta je sledeca vest: klop sutnut i preuzima siti, pep ide u dortmund, naglesman preuzima chelzi a poter liverpool?

98.gif

Posted

Navodno je bilo leakova iz tabora Bajerna, glede taktike, a i drugih stvari, a Nagelsmanova zena valjda radi u Bildu, pa sumnjaju na njega. Zvuci suludo, ali nisam nigde pronasao nikakvo drugo obrazlozenje. Sportski razlozi definitivno nisu uticali na ovo.

Posted

Koliko sam ja jutros pročitao naveli su neka 3 razloga: da Bajern nije rankovno napredovao odnosno da je pozicija odnosno rang medju klubovima u Evropi ostao isti; da ne postoji kontinuirani rad i napredak sa igračima - da tim postaje sve stariji a da se mladi ne afirmišu dovoljno; da je Nagelsman bio na skijanju dok je tim trenirao (valjda nekad ove zime, tokom neke pauze). Neka madija, nešto.

Posted
15 hours ago, Zlurad said:

Nagelsmann se ozbiljno spominje oko Tottenhama obzirom da Levy već pravi kolače za Conteovu sahranu. I Tuchel je bio opcija za Spurse, ali i, što je puno ozbiljnije, Real pa je Bayern požurio da ga uzme.

Posted

nagelsmann ce mozda u real, ako nije lud da ode u  tottenham

Posted
4 hours ago, Zlurad said:

Koliko sam ja jutros pročitao naveli su neka 3 razloga: da Bajern nije rankovno napredovao odnosno da je pozicija odnosno rang medju klubovima u Evropi ostao isti; da ne postoji kontinuirani rad i napredak sa igračima - da tim postaje sve stariji a da se mladi ne afirmišu dovoljno; da je Nagelsman bio na skijanju dok je tim trenirao (valjda nekad ove zime, tokom neke pauze). Neka madija, nešto.

Meni to sve deluje apsurdno za tim koji se prošetao u LŠ kroz jednog četvrtfinalistu, budućeg prvaka Španije i najskuplji tim na svetu. U Bundesu su i dalje u igri, a još pride mu je i Mane bio pola sezone povređen.

Posted

Meni to sve deluje apsurdno za tim koji se prošetao u LŠ kroz jednog četvrtfinalistu, budućeg prvaka Španije i najskuplji tim na svetu. U Bundesu su i dalje u igri, a još pride mu je i Mane bio pola sezone povređen.
Ja sam mislio da se zajebavate juče kad ste napisali da je popio otkaz. Morao da čitam vesti jer opet ne igraju loše, mora da sujeta bije rukovodstvo što do sada nemaju vec 15 razlike u prvenstvu nego su drugi a jos dve ekipe na po 5-6 poena
Posted

Elita™ gostuje dubke punom Veltinsu kod Shalkete koja nema poraz puna 2 meseca. U tom periodu su bili zaustavljeni Union, BMG, BVB, izmejdu ostalih. 

Posle toga ide i derbi kola sa Tuhelom kao glavnom zvezdom. Nekako deluje “pravedno” da takav trener, koji je šutnut iz Chelskija nekoliko meseci posle osvajanja LŠ,  dobije fino selektovanu ekipu na tacni. 

Posted

Rutinski 0:3, Xabi grabi ka Evropi. Mainc ponizio RBL, Frajburg samo 1:1, kao i Ajntraht sinoć - sve se otvara, čak je i Azmoun zabio glavom sa penala!!!

• +1 1