urkozamanje Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 11 hours ago, Pantelija jr said: Biće filma, javlja mi se! Too early
iDemo Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Ako je istina - da li je uobicajeno? Ako nije uobicajeno (a istina je) - u cemu je fora?
Roger Sanchez Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Ako je istina - da li je uobicajeno? Ako nije uobicajeno (a istina je) - u cemu je fora? Ja ne samo da im ne bih dopustio da se krevelje na tuđoj krvi, nego bih ih i gađao pokvarenim jajima i gnjilim povrćem, te im opalio vritnjak u pokvareno dupe i rekao da se nose.Nancy nažalost mora biti pristojna i fina.
theanswer Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Postavio sam i zbog komentara na tvit. Demokrate na tviteru u fazonu Bravo Stiv čovek ima pravo da promeni mišljenje posle 20 godina hahahha. Nije poenta u menjanju mišljenja, poenta je koliko je čovek promašio sve što je mogao.
ObiW Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Mislim da ce prvo naoruzati lokalnu vlast, kao u Avganistanu sto su uradili. 1
napadaj Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Prema tome Zvonko Veselinović oslobađa Kosmet
askeladden Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 2 hours ago, ObiW said: Mislim da ce prvo naoruzati lokalnu vlast, kao u Avganistanu sto su uradili. Koga ce u Bosni naoruzati?
SNARC Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Mnogi ce casni srpski patriota veceras, sa terase, sasuti rafal u nebo 1
askeladden Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 (edited) 36 minutes ago, SNARC said: Mnogi ce casni srpski patriota veceras, sa terase, sasuti rafal u nebo Eno na youcubu neki ludjak veli Talibani donose nadu.Kod Vuka Roksandica neki Cirjakovic.Profesor ni manje ni vise. Edited September 1, 2021 by askeladden
Time Crisis Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Što neko reče negde na Tviteru čini mi se, svi oni bi vrlo rado bili beli Talibani, to im je vrh 3
Recommended Posts