FPLS Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Simpaticni TNS gazi redom, nakon 10-1 protiv Zalgirisa, sad unistavaju Plzen 3-0
Kreator Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 (edited) Bravo Čuka! kakav je ovo naziv topika? Edited August 5, 2021 by BlackGeorge
Њујоркер Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Nisam ni znao da Cuka igra vako kasno. Naravno, ukljucio sam se kad je vec bilo 3:1. Hamarbi go racku. Ide cuka dalje.
Kreator Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Ova Santa Klara izgleda kao da su vanzemaljci. Olimpija ne može da dođe do vazduha. 2 -0 je a imam utisak kao da je već pala petarda, toliko su inferiorni ovi Savini puleni.
Cash Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 8 hours ago, BlackGeorge said: Ova Santa Klara izgleda kao da su vanzemaljci. Olimpija ne može da dođe do vazduha. 2 -0 je a imam utisak kao da je već pala petarda, toliko su inferiorni ovi Savini puleni. Nikad nisam gledao Santu Claru ali Olimpija je totalni krs. Kao i svi slovenacki klubovi.
Kreator Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 38 minutes ago, Cash said: Nikad nisam gledao Santu Claru ali Olimpija je totalni krs. Kao i svi slovenacki klubovi. Gledao sam taj meč do nekog 75-80.minuta. Nisam mogao dalje jer je Savina ekipa bila toliko inferiorna da je to žalosno. Posle sam pročitao da i u preostalom delu utakmice do kraja nisu uputili nijedan šut ka okviru gola kao i u tih 75-80 minuta. Brzi jesu, razmenjuju pasove ali i greše. I to bez pritiska greše tako da nisu vanzemaljci nego je Olimpija baš kanta. Ne znam šta treba da se desi da Olimpija ovo prođe. Jedino da pola portugalaca dobije naprasno koronu. 1
renne Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Kako glup gol primi Čuka A možda je bio i faul pre toga
J.R. Cash Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Primaju ga od pocetnog udarca. Mnogo los pocetak.
Recommended Posts