Mindaugas Žukauskas Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 1 minute ago, Jean-Luc Picard said: Za Burnley... 1 1 Link to comment
Weenie Pooh Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Just now, Lancia said: Ruksama fuksama , koji se odricu najboljeg trenera na svetu. Sad ako ih nije sramota, da ne dodje Poketino. Koga su se odrekli, Pelegrinija? Sad sam prebacio da vidim malo galagerovštinu proslave i sečenje mreže, vidim neki City transparent "Not in my lifetime" sa isečenim trofejom LŠ sa slike. Kakvi su to disidenti, o čemu se radi? Link to comment
levi Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 opet klizanje Gerarda, šta ti je srce vicešampiona. mada svaka čast Pepovcima, trebalo je ovo izvući Link to comment
copkillah Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 SMRT SVIMA, MRZIM FUDBAL Ludnica. Svaka čast Sitiju na tituli, we go again sledeće, nadam se ovaj put malo uspešnije.Kakva sezona :hail: 1 Link to comment
mozzer Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 I Dzoni Mar se raduje na tribinama, mogu i ja. Mislim zasluzeno City. Zadovoljan sam Celzijevom sezonom, gotivno sto na Stamfordu navijaju za City. Link to comment
Weenie Pooh Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Just now, mozzer said: Zadovoljan sam Celzijevom sezonom, gotivno sto na Stamfordu navijaju za City. 2 4 Link to comment
Pokojni Ruxin Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 6 minutes ago, Lancia said: Ruksama fuksama , koji se odricu najboljeg trenera na svetu. Sad ako ih nije sramota, da ne dodje Poketino. najuspešniji jinx u istoriji foruma...a šeik ako me se seti seti naravno da ako meč za titulu gubiš 2:0 15 minuta pred kraj na klupi želiš samo jednog čoveka Link to comment
Mercuzzio Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 On 13.8.2021. at 23:41, Mercuzzio said: Brentford Još malo da se Toney i Mbuena naviknu na ozbiljniji nivo takmičenja i lagano opstaju u ligi Sent from my moto g(9) power using Tapatalk Nisam loše gađao na početku sezone. Pogodio top 4, samo pogrešno stavio Totenhem i Liverpul. Pogodio 2 od 3 timova koji ispadaju. Ja zadovoljan Link to comment
Lancia Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: najuspešniji jinx u istoriji foruma...a šeik ako me se seti seti naravno da ako meč za titulu gubiš 2:0 15 minuta pred kraj na klupi želiš samo jednog čoveka Nice try bolje cuti i uzivaj. Link to comment
gone fishing Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 čestitke ruxi na tituli, a i pepari na jubilarnoj 10 tituli šampiona, pa da preko leta uigra halanda i konačno uzme i lš - šteta za bazendžije koji sa najboljim trenerom a i timom u zadnjih 30 godina imaju samo 1 titulu Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 "Koreja ima najboljeg strelca u PL i to je neverovatno" Lončarević je fasciniran kad nagrada ode nekom van fudbalskih giganata Gabona i Egipta 1 2 Link to comment
Milošica Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Slusaj ih dok mozes, nedostajace ti 1 Link to comment
Weenie Pooh Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Lončarević je fasciniran kad nagrada ode nekom van fudbalskih giganata Gabona i Egipta A Gojko skida mikrofon da kaže da je uvek navijao protiv Guardiole (i uvek će, i uvek će) Link to comment
ArleKino Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 Ćelavant uzeo titulu jer je Gerrard jedini veći čouker od njega u PL-u. 4 5 Link to comment
Recommended Posts