Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Da li se meni čini ili je Griliš neposredno pred penal napravio faul koji je ignorisan?

• Replies 9.1k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

3ABEPA!

On 15. 5. 2022. at 14:52, copkillah said:

Da li se meni čini ili je Griliš neposredno pred penal napravio faul koji je ignorisan?

Ne čini ti se. Čist faul nad Coufalom sekund pre situacije koja je naknadno dosuđena kao penal.

Ugura ga Lids :)

Baš nije fer Pep što nam daje šansu. U utorak nam ionako igra druga postava, moze da se resi titula vec tad.

kakav je choker mahrez. drugi put promasuje penal za titulu

Drama all around

On 15. 5. 2022. at 14:54, Jean-Luc Picard said:

Ne čini ti se. Čist faul nad Coufalom sekund pre situacije koja je naknadno dosuđena kao penal.

Ah ko bi rekao da će tako bitan detalj da se previdi pri gledanju VAR-a :lol:

On 15. 5. 2022. at 14:58, copkillah said:

Ah ko bi rekao da će tako bitan detalj da se previdi pri gledanju VAR-a :lol:

Znaš kako ide ono pravilo..."Nikad ne pripisuj zloj nameri nešto što može da se objasni glupošću ili neznanjem"...e pa tako treba posmatrati suđenje u PL. :wacko:

On 15. 5. 2022. at 14:56, Zlurad said:

Baš nije fer Pep što nam daje šansu. U utorak nam ionako igra druga postava, moze da se resi titula vec tad.

i to najkvarnije moguće nam ostavlja priliku da može da se ispriča priča da je Džerard ipak doneo titulu u PL Liverpulu :dry:

Kako se piše ovde rekao bi čovek da je VAR unakazio Liverpul ove sezone, kad ono...

image.png.0a4144de787ca65eda4c8c8bd0399b63.png

StevieG da se iskupi za Dembu Bu

On 15. 5. 2022. at 15:01, Jean-Luc Picard said:

Znaš kako ide ono pravilo..."Nikad ne pripisuj zloj nameri nešto što može da se objasni glupošću ili neznanjem"...e pa tako treba posmatrati suđenje u PL. :wacko:

pa znam, znaš već kako karakterišem sudije u PL, iako se moralne vertikale bune zbog tog prigodnog nadimka :D

ali fora je što sa velikom sigurnošću možeš da pretpostaviš na koji način će da pogreše u ovakvim situacijama

On 15. 5. 2022. at 15:03, Mercuzzio said:

Kako se piše ovde rekao bi čovek da je VAR unakazio Liverpul ove sezone, kad ono...

image.png.0a4144de787ca65eda4c8c8bd0399b63.png

da mi je znati zašto ti i još neki, da ih ne imenujem sada, u svemu što se napiše vidite Liverpul? :unsure:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout