Pokojni Ruxin Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 ako je tebi jedna utakmica više u evropi dovoljno dobar izbgovor za kontunirano fejlovanje meni je još bolji Link to comment
copkillah Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Kontinuirano fejlovanje, nisi mogao bolje reči da izabereš da opišeš Pepa u Evropi Možda jedino "brukanje" bolje zvuči nego "fejlovanje". Inače: Link to comment
kipo Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 24 minutes ago, Pokojni Ruxin said: neuporedivo manje para oke, ali kako vremena? Da jbt, zakleo bih se da je Pep prije stigao Link to comment
ArleKino Posted May 12, 2022 Author Share Posted May 12, 2022 Arsenal navodno ganja Pepea iz Porta. Pepe, krilo, Arsenal. Šta bi moglo poći po zlu™? 1 Link to comment
Weenie Pooh Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: to znači da bi klop bio paklen direktor fudbala, ali i da je velika šteta što ovu ekipu koju je sklopio ne prepusti sad nekom ko bi malo ozbiljnije konkurisao pepu Pošto je Klopp bio direktor fudbala u Liverpulu, a ne Edwards Kako si se raspištoljio brate Ruksi, firing on all cylinders, ne znam da li te je pritiska više oslobodila pobeda Reala u produžetku ili osvojen bod Spursa na Anfieldu. 1 Link to comment
Pokojni Ruxin Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 ja sam hteo da izadjem u susret klopu i pripišem mu zasluge za makar nešto, ali ajde ako insistiraš ništa da ne dužimo mnogo, ostaje ponuda da mi pulđani kažu koga bi uzeli iz sitija za svoj prvi tim i umesto koga Link to comment
Weenie Pooh Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Evo, ja bih KDB uzeo umesto koga hoćeš, za bilo koji tim na svetu. Walker može kao rezerva za Trenta, Gomez mi tu ne uliva previše poverenja. Može i Foden umesto Minamina/Origija. Ostalo ne mora, hvala na pitanju. 1 Link to comment
Pokojni Ruxin Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 znači 1 igrač za prvi tim, što će reći da se slažeš da liverpul ima bolji tim i da pare očigledno nisu više glavni faktor hvala na saradnji Link to comment
Weenie Pooh Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: znači 1 igrač za prvi tim, što će reći da se slažeš da liverpul ima bolji tim i da pare očigledno nisu više glavni faktor hvala na saradnji Mhm, osim što to zavisi koliko smo objektivni. Ne znam da li si imao takvo iskustvo ali kad dugo - kako to kažu u struci - "navijaš" za određeni tim, vežeš se emotivno za neke igrače. To je čak i kod tebe vidljivo u naznakama, recimo svojevremeno si bio uporan u tvrdnji da je Ederson najbolji brazilski golman. Koliko bi ti uzeo iz tog neporecivo boljeg Liverpula, desetoricu startera? Svih jedanaest? 1 Link to comment
John Coltrane Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 11 minutes ago, Weenie Pooh said: Evo, ja bih KDB uzeo umesto koga hoćeš, za bilo koji tim na svetu. @MiddleClass reaguj! 1 Link to comment
Pokojni Ruxin Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 1 minute ago, Weenie Pooh said: Koliko bi ti uzeo iz tog neporecivo boljeg Liverpula, desetoricu startera? Svih jedanaest? alisona, vvd-a, trenta, fabinja, salaha, manea i diaza 7/11 1 Link to comment
copkillah Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Pa dobro, svi navedeni, osim Diaza, imaju iskustvo osvajanja LŠ, tačno ono šta nedostaje Sitiju. Sedmorica igrača svetske klase bi valjda bila dovoljna za to Link to comment
189- Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 alright, we get it, city nije u finalu, liverpool jeste. boze koliko mozes jos da smaras time. 1 1 Link to comment
dragance Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Obojica smaraju za dve medalje. 2 2 Link to comment
Pokojni Ruxin Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 4 minutes ago, dragance said: Obojica smaraju za dve medalje. ne sporim, vreme mi je da odmorim sa pisanjem par dana 2 Link to comment
Recommended Posts