Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

ako je tebi jedna utakmica više u evropi dovoljno dobar izbgovor za kontunirano fejlovanje meni je još bolji :thumbsup:

Posted

Kontinuirano fejlovanje, nisi mogao bolje reči da izabereš da opišeš Pepa u Evropi :happy:

Možda jedino "brukanje" bolje zvuči nego "fejlovanje".

Inače:

Posted
24 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

neuporedivo manje para oke, ali kako vremena?

Da jbt, zakleo bih se da je Pep prije stigao :huh:

Posted

Arsenal navodno ganja Pepea iz Porta. Pepe, krilo, Arsenal. Šta bi moglo poći po zlu™?

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

to znači da bi klop bio paklen direktor fudbala, ali i da je velika šteta što ovu ekipu koju je sklopio ne prepusti sad nekom ko bi malo ozbiljnije konkurisao pepu 

Pošto je Klopp bio direktor fudbala u Liverpulu, a ne Edwards :isuse:

Kako si se raspištoljio brate Ruksi, firing on all cylinders, ne znam da li te je pritiska više oslobodila pobeda Reala u produžetku ili osvojen bod Spursa na Anfieldu.

• Haha 1
Posted

ja sam hteo da izadjem u susret klopu i pripišem mu zasluge za makar nešto, ali ajde ako insistiraš 

ništa da ne dužimo mnogo, ostaje ponuda da mi pulđani kažu koga bi uzeli iz sitija za svoj prvi tim i umesto koga :sleep:

Posted

Evo, ja bih KDB uzeo umesto koga hoćeš, za bilo koji tim na svetu.

Walker može kao rezerva za Trenta, Gomez mi tu ne uliva previše poverenja.

Može i Foden umesto Minamina/Origija.

Ostalo ne mora, hvala na pitanju.

• Haha 1
Posted

znači 1 igrač za prvi tim, što će reći da se slažeš da liverpul ima bolji tim i da pare očigledno nisu više glavni faktor

hvala na saradnji :)

Posted
3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

znači 1 igrač za prvi tim, što će reći da se slažeš da liverpul ima bolji tim i da pare očigledno nisu više glavni faktor

hvala na saradnji :)

Mhm, osim što to zavisi koliko smo objektivni. 

Ne znam da li si imao takvo iskustvo ali kad dugo - kako to kažu u struci - "navijaš" za određeni tim, vežeš se emotivno za neke igrače. To je čak i kod tebe vidljivo u naznakama, recimo svojevremeno si bio uporan u tvrdnji da je Ederson najbolji brazilski golman.

Koliko bi ti uzeo iz tog neporecivo boljeg Liverpula, desetoricu startera? Svih jedanaest?

• +1 1
Posted
11 minutes ago, Weenie Pooh said:

Evo, ja bih KDB uzeo umesto koga hoćeš, za bilo koji tim na svetu.

@MiddleClass reaguj!

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Koliko bi ti uzeo iz tog neporecivo boljeg Liverpula, desetoricu startera? Svih jedanaest?

alisona, vvd-a, trenta, fabinja, salaha, manea i diaza

7/11 :sad:

• Hvala 1
Posted

Pa dobro, svi navedeni, osim Diaza, imaju iskustvo osvajanja LŠ, tačno ono šta nedostaje Sitiju. Sedmorica igrača svetske klase bi valjda bila dovoljna za to :unsure:

Posted

alright, we get it, city nije u finalu, liverpool jeste. boze koliko mozes jos da smaras time.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Obojica smaraju za dve medalje. 

• +1 2
  • Hvala 2
Posted
4 minutes ago, dragance said:

Obojica smaraju za dve medalje. 

ne sporim, vreme mi je da odmorim sa pisanjem par dana

• Hvala 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...