Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2021-22

Featured Replies

Kepa hahahahahahahaha

Cestitke Poolu

• Replies 9.1k
  • Views 385.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

Cestitke bazendzijama, bila je ovo frlo dobra tekma vecinom vremena.

Jebes Pepov miki maus kup. Ono sto je bitnije je da je u ukupnim trofejima (domacih i stranih engleske ekipe) trenutno:

ManUtd 66

Liverpool 66

VVD o ofsajdu u kom se našao kod poništenog gola:

I don’t understand this rule. I wasn’t even participating in this moment, the ball went over my head, I didn’t even go for the ball. It’s a game full of challenges and you’re allowed to block and move and do all these things, and I don’t understand it. I don’t want to start being negative about this game, it was very intense, we won it, the first trophy of hopefully a couple more this season.

Realno je u pravu. Te pozicioniranje štopera u ofsajdu se sudi izuzetno retko, negde u rangu golmanskog prestupa pri ispucavanju lopte. 

Hasenhutl, npr., rutinski postavlja po dve-tri Sotone™ u ofsajd kod slobodnih udaraca kako bi blokirali čuvare igrača koji napadaju loptu u skoku. Sviraju im se ofsajdi samo kad sudija ceni da su se aktivno kretali u pokušaju da postave blok. 

Još jedna siva zona ostavljena sudijama kao diskreciono pravo da koriguju tok utakmice.

Salah the Shithouser :D 

Astagfirullah, ali ipak je skočio i zabio tako da nema veze.

Kako se kurcio Kepa :lolol:, celu seriju neke mind games, a debilko ne odbrani nijedan penal i jos svoj prebaci preko crkve.

• Author

Kepa :smiley_hail: Single-handedly je spriječio novi ruski sportswashing.

47 minutes ago, ArleKino said:

Kepa :smiley_hail: Single-handedly je spriječio novi ruski sportswashing.

Posle Spanci ne valjaju :fantom:

inbredska šarada :lol:

:covid19:

Jesu li se i Klopu izvinili !?

Izvinjenje je besmisleni gest kad je u pitanju institucija.

Umesto da samo daju izjavu kojom priznaju da se greške dešavaju i u VAR sobi, obećaju da će se truditi da ih svedu na minimum, oni prenose stvari na lični nivo: "Ogrešio sam se o Lamparda, hajde da mu se kulturno izvinim" :rolleyes:

Ne znam zašto se Džejms ovoliko blamira, čak je i Pepara opušteno priznao da je čist penal

oprezno, molim te, ja baš rijetko pišem na ovoj temi, ali ne znači da ne čitam :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.