Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ovo Lukakuovo mozda i nije bio ofsajd, bas je bilo blizu

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted

Atwell upozorava Jamesa da ne seče više kontre faulom inače će dobiti žuti karton... u 104. minutu utakmice. 

James mu se smeje u lice, naravno.

Posted (edited)

Sudijski autoritet na nivou, niko ne obraća pažnju na njega, half-hearted gurkanje i okruživanje da se malo odmore mišići...

Edited by Weenie Pooh
Posted

Salah ce tacno da izvrsi sepuku ako opet izgubi finale na penale [emoji23]

Posted

Odličnih prvih 60 minuta na obe strane, očajnih drugih 60 minuta na obe strane.

Klopp je ovde zasrao sa manjkom rotacije. Leeds jeste izgubio 6-0 ali je trčao kao što su uvek trčali pod Bielsom, moralo je da se radi za sve pare. Salah, Mane, mrtvi Thiago, oba beka - svi su igrali tu utakmicu u sredu, a danas ih gurnuo u startnu postavu. Na klupi Minamino, Origi, Tzimikas, itd. koji su nosili tim do finala. Mogli su i danas da riljaju sat vremena a onda da prepuste starterima da iskoriste relativnu svežinu.

Penali mi se realno ni ne gledaju.

Posted

Pazi pazi, igraci Celsija ucutkuju navijace, a golman i igraci Liverpula ne skacu na njih, niti im sudija daje crvene kartone. Nema ni lasera, budale.

Posted
1 minute ago, levi said:

odlično, pa ti opet uvodi Kepu za penale

Sve je odlično odradio, nijedan nije odbranio, promašio penal... :fantom:

Posted
1 minute ago, levi said:

odlično, pa ti opet uvodi Kepu za penale

Samo mi je zbog njega drago sto je Liverpul uzeo kup. Karma je cudo. 

• +1 2
Posted

Auf kakva golmanska izmena :lolol: Nije mi ga ni žao, sećam se kako je svojevremeno odbio da izađe pred penale i izludeo Sarija.

Još pokušao da isprovocira VVD, stao dva metra u stranu i primio ga upravo u tu stranu. Couldn't have happened to a nicer guy.

Posted

I tako je LC postao najvaznije takmicenje u Engleskoj nakon sest godina.

• +1 1
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...