Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

VAR ahahahhahahaaha

Zasto ovo nije penal ?

Rekoh ja, Rodriju mogu da sviraju nesto nikad.

Skandalozno suđenje u korist Sitija ove sezone, minimum 6 bodova im je doneo samo sudija

Jbga, kažu VAR nije bio ubedjen da je igrao rukom. U stvari se u VAR sobi lepo videlo da je igrao nogom. I to cisto koleno

Odlican je mali Foden...

Da li može očigledniji penal od ovog

43 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:
Da li može očigledniji penal od ovog

Nisam gledao ali ima baš mnogo mrtvih kažu da je ovo u pitanju: no penalty was awarded courtesy of an offside in the build-up.

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Nisam gledao ali ima baš mnogo mrtvih kažu da je ovo u pitanju: no penalty was awarded courtesy of an offside in the build-up.

Ne znam baš. Praksa je ranije bila da se prikaže i to gledanje ofsajda. Sad su samo gledali da li je penal, posle slika ide na sudiju koji diže ruku za ofsajd (prvobitna odluka dosuđena na terenu). Zaista skaču sebi u stomak netransparentnošću, i ovako su na zlom glasu. Saopštavajte odluke publici, majku vam snobovsku.

Ali najjjjveći fejl u svemu ovome je što glavni sudac ne vidi ovako očigledan penal na 2 metra od sebe.

Pardon još jedan edit jer ipak ima i veći fejl: zašto pobogu ne gledate događaje hronološki, umesto u rikverc? Razbiše se gledajući da li je penal, umesto da se prvo razmotri ofsajd, jer sve posle je nebitno ako je off.

Edited by Mindaugas Žukauskas

"Nije bilo najjasnije tokom same utakmice, ali evo sad posle gledamo isti snimak i realno, deluje nam kao penal."

Pa fenomenalno :D Hvala na pravovremenom obaveštenju.

(Ako ćemo realno, deluje kao jedan od onih slučajnih kontakata rukom u šesnaestercu koji ništa ne menjaju. Tri igrača Sitija oko lopte, teško je tvrditi da je namerno rukovao™ kako bi otklonio opasnost.)

Edited by Weenie Pooh

Jebemliga...ja priznajem da više nemam blage veze šta je igranje rukom a šta ne. Juče gledam Leverkuzen-Bilefeld. Prvi gol Leverkuzena, igranje rukom 1/1 kod gola. Gol inicijalno priznaju i kod VAR-a potvrde. I to u Bundes Ligi gde je suđenje mnogo bolje nego u PL. 

Kad već pominješ Paulinja on je bio u ulozi asistenta, sam sebe je napucao u ruku inače bi ta lopta otišla u vis. Gol je dao Alario. 

Mnogo je bliži onaj gol Midlzbroa u kupu protiv Mančestera gde je igrač primio loptu nogom, pa mu se od ruke odbila za idelnu poziciju da postigne gol/ klasično "štopovanje" rukom. Dakle i u UK možeš naleteti na iste/slične aršine.

Guest
This topic is now closed to further replies.