Baldrick S. Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 West ham bio na 2 minuta od ispadanja. Sreca pa imaju rajsa.
Weenie Pooh Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 29 minutes ago, Lancia said: To vise govori kakva vam je liga, nego sto je Tjago neki opak igrac. Btw, svidja mi se Karvaljo, taj sto ste se nameracili da ga pazarite. Hoćeš da kažeš konkurentna i ekstremno uzbudljiva? Slažem se. Carvalho i Mitrović (i Harry Wilson) za pola sata počinju da školuju Man City, nemoj da propustiš. 1
Weenie Pooh Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Alonzo u 105. minutu, stilu španskih bekova™, opet dokazuje koliko ga CFC navijači sramotno potcenjuju.
Azdaja Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Rajs je ozbiljna mačka, nadam se da neće preći u nijedan drugi klub. Možda da ode u jedan koji je iz Londona, počinje na A i ima škartove u timu na toj poziciji, nećemo ih imenovati.
radisa Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 33 minutes ago, Weenie Pooh said: Carvalho i Mitrović (i Harry Wilson) za pola sata počinju da školuju Man City, nemoj da propustiš. Pocelo...
Lancia Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Vini, ne znam dal bi mu lepse stajala crvena boja?
Weenie Pooh Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 1 hour ago, Lancia said: Vini, ne znam dal bi mu lepse stajala crvena boja? Crvena boja svakom lepo stoji Pet-šest godina i eto njega u Kataloniji za skromnih 200 miliona eura.
Lancia Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 1 minute ago, Weenie Pooh said: Crvena boja svakom lepo stoji Pet-šest godina i eto njega u Kataloniji za skromnih 200 miliona eura. Tamo su promenili filozofiju, sad pazare samo one koji daju 5 do 6 golova po sezoni. Ako ga svedete na tu meru, mozda ih opet prevarite kao s Kutinjom.
Recommended Posts