Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pa legao bi umjesto Obamejanga, ne bi se ni uocila promjena.

Posted
10 minutes ago, Lancia said:

Ne navijam ja dzabe za Arsenal :coutinho: :wub:

A? Ovo 33-godišnji Auba u Barcu, a rahmetli Kuki u Arsenal?

Posted

Prosto se ne zna se da li Arsenalu više treba preplaćeni ACM ili Barsi još preplaćeniji CF.

Posted

Glupost u smislu  "Loš potez Lidsa", ili glupost u smislu "loš potez Bajerna", ili glupost u smislu da je fake news....!?

• +1 2
Posted

Za Leeds je prilično suicidno imajući u vidu stanje u kom se nalaze, ali možda su već otpisali sezonu i spremaju se za Championship? Mogli bi sigurno da uzmu više od 50 miliona na leto, ugovor mu ne ističe do 2024.

Za Bayern nije loš posao, mada jesu povelike pare za četvrto krilo u rotaciji. (Ne znam koga će da pomeri, Sane, Komana, ili Gnabrog?)

Posted

Mogli bi da uzmu vise od 50 ako ostanu u ligi, ako odu u Brod cene igraca drasticno padaju, plus mnogi imaju i neke klazule da su slobodni u tom slucaju. Mislim da je ovo damage control od strane Lidsa, mada pomalo pucaju sebi u nogu.

Posted (edited)

Pomalo je bas understatement, bukvalno jedini igrac koji trenutno moze nesto da uradi, tako da vise lici na amputaciju noge. Osim, naravno, ako se vec spremaju za championship

Edited by Lezilebovich
Posted

Ili Bielsa ima plan da dovede par pojačanja u januaru na konto ovih 50mil?

Nisam baš siguran da bi on olako pustio najboljeg igarača, tj. da je ovo puka odluka uprave bez njegovog znanja.

Posted
2 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Glupost u smislu  "Loš potez Lidsa", ili glupost u smislu "loš potez Bajerna", ili glupost u smislu da je fake news....!?

prvo i trece ;D

nema smisla da ga sada prodaju, cena mu nece biti nista manja na leto a naravno, treba im za opstanak. zato i neverujem u pricu.

Posted (edited)

jel ima govora da će još nešto da bude odloženo?

sad vidim da se ovo igra sutra i u ponedeljak, mislio sam da je dedlajn za fpl sad u 14.30 :isuse:

Edited by levi
Posted
1 hour ago, levi said:

jel ima govora da će još nešto da bude odloženo?

sad vidim da se ovo igra sutra i u ponedeljak, mislio sam da je dedlajn za fpl sad u 14.30 :isuse:

To niko ne zna. Cenim da je danas prvi trening posle kratke pauze, prva testiranja sto nista ne mora da znaci jer se testiraju i sutra pred utakmice, pa ko je zakacio od blize i dalje rodbine videcemo.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...