Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2021-22

Featured Replies

KAN je otkazan/odložen.
Eno na Skaju najavljuju prenose svih utakmica. Vest od prekjuče a nigde nisam našao nista drugačije.

Jebao ih carabao kup baš. Ajd FA kup i da se igraju dve utakmice i 6 produžetka bi razumeo ali ovaj kup teško.
  • Replies 9.1k
  • Views 385k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

odlozen je. Trebao je da bude pre godinu dana. Pocinje 9. januara.

Odložena Liverpul - Lids

Ja sam mislio da je Leeds osakaćen povredama, a ne virusom?

djubrad iz fa odlozilo watford-wolves, ali su zato nasu utakmicu sa wolvesima pustili da ide bez problema.

29 minutes ago, 189- said:

djubrad iz fa odlozilo watford-wolves, ali su zato nasu utakmicu sa wolvesima pustili da ide bez problema.

koliko vam je igrača bilo bolesno?

@189- evo bar nešto vam rade u korist, odlaganje utakmice sa Lidsom znači da će škotski Moreno biti suspendovan protiv Čelsija.

44 minutes ago, copkillah said:

koliko vam je igrača bilo bolesno?

ako sam dobro ispratio, nije bilo receno koliko njih je bolesno. u svakom slucaju smo imali 3-4 igraca na klupi sa dva golmana a kovacic, chalobah i kante su igrali iako su bili roviti i izlazili su iz povrede.

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

@189- evo bar nešto vam rade u korist, odlaganje utakmice sa Lidsom znači da će škotski Moreno biti suspendovan protiv Čelsija.

ali bicete odmorniji... 

8 minutes ago, 189- said:

ako sam dobro ispratio, nije bilo receno koliko njih je bolesno. u svakom slucaju smo imali 3-4 igraca na klupi sa dva golmana a kovacic, chalobah i kante su igrali iako su bili roviti i izlazili su iz povrede.

Da, to je def onda trebalo da se odloži, ali su verovatno gledali da na papiru imate dovoljno, nebitno što su ova dvojica roviti

3 hours ago, Weenie Pooh said:

Ja sam mislio da je Leeds osakaćen povredama, a ne virusom?

Tako je i Lester bio osakaćen virusom pa je preskočio meč i onda protiv Liverpula izveo skoro najjači sastav :D

3 hours ago, Jeremija said:

Već imamo pune klupe Pelistrija i ostalih Dialoa, bolje da realizuje Belingema ili Rajsa :happy:

Just now, John Coltrane said:

Već imamo pune klupe Pelistrija i ostalih Dialoa, bolje da realizuje Belingema ili Rajsa :happy:

Prvo što sam i ja pomislio, da smo potrošili sve te pare na 2 krštena igrača, umesto na "velike talente", bolje bi prošli.

Ali, da ne grešim dušu, nisam nikad gledao dečko kako igra, ako je stvarno tako nadaren, i ako Ragnick to prepoznaje, neka ga uzme...

Dobro izgleda na youtubu :fantom: Sutira s obe noge, nisko teziste, lijevo-desno. Cini se da nije nesto brz. Svejedno, nije prioritet pa vjerovatno je buva

• Author

Danas se spominje Toney u kontekstu Arsenala. Recimo da bi to bio zanimljiv potez koji se neće desiti. Underwhelming kupovina koja mi se ne uklapa u profil Arteta-Edu šeme.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.