Baldrick S. Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 KAN je otkazan/odložen.Eno na Skaju najavljuju prenose svih utakmica. Vest od prekjuče a nigde nisam našao nista drugačije. Jebao ih carabao kup baš. Ajd FA kup i da se igraju dve utakmice i 6 produžetka bi razumeo ali ovaj kup teško.
Delija67 Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 odlozen je. Trebao je da bude pre godinu dana. Pocinje 9. januara.
Weenie Pooh Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Ja sam mislio da je Leeds osakaćen povredama, a ne virusom? 1
189- Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 djubrad iz fa odlozilo watford-wolves, ali su zato nasu utakmicu sa wolvesima pustili da ide bez problema.
copkillah Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 29 minutes ago, 189- said: djubrad iz fa odlozilo watford-wolves, ali su zato nasu utakmicu sa wolvesima pustili da ide bez problema. koliko vam je igrača bilo bolesno?
Weenie Pooh Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 @189- evo bar nešto vam rade u korist, odlaganje utakmice sa Lidsom znači da će škotski Moreno biti suspendovan protiv Čelsija.
189- Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 44 minutes ago, copkillah said: koliko vam je igrača bilo bolesno? ako sam dobro ispratio, nije bilo receno koliko njih je bolesno. u svakom slucaju smo imali 3-4 igraca na klupi sa dva golmana a kovacic, chalobah i kante su igrali iako su bili roviti i izlazili su iz povrede. 2 minutes ago, Weenie Pooh said: @189- evo bar nešto vam rade u korist, odlaganje utakmice sa Lidsom znači da će škotski Moreno biti suspendovan protiv Čelsija. ali bicete odmorniji...
copkillah Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 8 minutes ago, 189- said: ako sam dobro ispratio, nije bilo receno koliko njih je bolesno. u svakom slucaju smo imali 3-4 igraca na klupi sa dva golmana a kovacic, chalobah i kante su igrali iako su bili roviti i izlazili su iz povrede. Da, to je def onda trebalo da se odloži, ali su verovatno gledali da na papiru imate dovoljno, nebitno što su ova dvojica roviti
copkillah Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 3 hours ago, Weenie Pooh said: Ja sam mislio da je Leeds osakaćen povredama, a ne virusom? Tako je i Lester bio osakaćen virusom pa je preskočio meč i onda protiv Liverpula izveo skoro najjači sastav
John Coltrane Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 3 hours ago, Jeremija said: Već imamo pune klupe Pelistrija i ostalih Dialoa, bolje da realizuje Belingema ili Rajsa 1
Jeremija Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Just now, John Coltrane said: Već imamo pune klupe Pelistrija i ostalih Dialoa, bolje da realizuje Belingema ili Rajsa Prvo što sam i ja pomislio, da smo potrošili sve te pare na 2 krštena igrača, umesto na "velike talente", bolje bi prošli. Ali, da ne grešim dušu, nisam nikad gledao dečko kako igra, ako je stvarno tako nadaren, i ako Ragnick to prepoznaje, neka ga uzme...
kipo Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Dobro izgleda na youtubu Sutira s obe noge, nisko teziste, lijevo-desno. Cini se da nije nesto brz. Svejedno, nije prioritet pa vjerovatno je buva
ArleKino Posted December 23, 2021 Author Posted December 23, 2021 Danas se spominje Toney u kontekstu Arsenala. Recimo da bi to bio zanimljiv potez koji se neće desiti. Underwhelming kupovina koja mi se ne uklapa u profil Arteta-Edu šeme.
Recommended Posts