Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
KAN je otkazan/odložen.
Eno na Skaju najavljuju prenose svih utakmica. Vest od prekjuče a nigde nisam našao nista drugačije.

Jebao ih carabao kup baš. Ajd FA kup i da se igraju dve utakmice i 6 produžetka bi razumeo ali ovaj kup teško.
Posted

odlozen je. Trebao je da bude pre godinu dana. Pocinje 9. januara.

Posted

Ja sam mislio da je Leeds osakaćen povredama, a ne virusom?

• +1 1
Posted

djubrad iz fa odlozilo watford-wolves, ali su zato nasu utakmicu sa wolvesima pustili da ide bez problema.

Posted
29 minutes ago, 189- said:

djubrad iz fa odlozilo watford-wolves, ali su zato nasu utakmicu sa wolvesima pustili da ide bez problema.

koliko vam je igrača bilo bolesno?

Posted

@189- evo bar nešto vam rade u korist, odlaganje utakmice sa Lidsom znači da će škotski Moreno biti suspendovan protiv Čelsija.

Posted
44 minutes ago, copkillah said:

koliko vam je igrača bilo bolesno?

ako sam dobro ispratio, nije bilo receno koliko njih je bolesno. u svakom slucaju smo imali 3-4 igraca na klupi sa dva golmana a kovacic, chalobah i kante su igrali iako su bili roviti i izlazili su iz povrede.

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

@189- evo bar nešto vam rade u korist, odlaganje utakmice sa Lidsom znači da će škotski Moreno biti suspendovan protiv Čelsija.

ali bicete odmorniji... 

Posted
8 minutes ago, 189- said:

ako sam dobro ispratio, nije bilo receno koliko njih je bolesno. u svakom slucaju smo imali 3-4 igraca na klupi sa dva golmana a kovacic, chalobah i kante su igrali iako su bili roviti i izlazili su iz povrede.

Da, to je def onda trebalo da se odloži, ali su verovatno gledali da na papiru imate dovoljno, nebitno što su ova dvojica roviti

Posted
3 hours ago, Weenie Pooh said:

Ja sam mislio da je Leeds osakaćen povredama, a ne virusom?

Tako je i Lester bio osakaćen virusom pa je preskočio meč i onda protiv Liverpula izveo skoro najjači sastav :D

Posted
3 hours ago, Jeremija said:

Već imamo pune klupe Pelistrija i ostalih Dialoa, bolje da realizuje Belingema ili Rajsa :happy:

• +1 1
Posted
Just now, John Coltrane said:

Već imamo pune klupe Pelistrija i ostalih Dialoa, bolje da realizuje Belingema ili Rajsa :happy:

Prvo što sam i ja pomislio, da smo potrošili sve te pare na 2 krštena igrača, umesto na "velike talente", bolje bi prošli.

Ali, da ne grešim dušu, nisam nikad gledao dečko kako igra, ako je stvarno tako nadaren, i ako Ragnick to prepoznaje, neka ga uzme...

Posted

Dobro izgleda na youtubu :fantom: Sutira s obe noge, nisko teziste, lijevo-desno. Cini se da nije nesto brz. Svejedno, nije prioritet pa vjerovatno je buva

Posted

Danas se spominje Toney u kontekstu Arsenala. Recimo da bi to bio zanimljiv potez koji se neće desiti. Underwhelming kupovina koja mi se ne uklapa u profil Arteta-Edu šeme.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...