Weenie Pooh Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: šta radi najbolji trener liverpula u prethodnih 20 godina? Odigrao nerešeno na Enfildu. Opet. 1
Weenie Pooh Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 Dobiše nekako sudden death, iz treće meč lopte. Prvi put na utakmici poveli kad je Jota zabo šesti i odlučujući penal. Brodgers 2
radisa Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Prvi put na utakmici poveli kad je Jota zabo šesti i odlučujući penal. Zar nije kad je Keita zabio četvrti penal?
copkillah Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 Da li postoji igrač u Evropi koji iskorišćava šanse u procentu koji to radi Žota?
čekmeže Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 1 hour ago, Weenie Pooh said: Jota zviznuo lakat u lice Thomasu na dva metra od pomoćnog i deset od glavnog, niko ništa ne svira Izgledalo je da se Lesterov malo okliznuo a Žota se postavio.
Weenie Pooh Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 1 hour ago, radisa said: Zar nije kad je Keita zabio četvrti penal? Jesu, u pravu si.
ArleKino Posted December 23, 2021 Author Posted December 23, 2021 Hajde što je Brođersara vječni luzer i kandidat za najvećeg gubitnika u sezoni u kojoj su učestvovali Ole Gunnar Solskjaer i Nuno Espirito Santo, al' što nam je za polufinale sredio dvomeč sa Liverpoolom...
radisa Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 42 minutes ago, ArleKino said: Hajde što je Brođersara vječni luzer i kandidat za najvećeg gubitnika u sezoni u kojoj su učestvovali Ole Gunnar Solskjaer i Nuno Espirito Santo, al' što nam je za polufinale sredio dvomeč sa Liverpoolom... Pa liverpoll će bez Afrikanaca i verovatno sa nekim stršno kombinovanim timom... Ja sma juče popizdio što su prošli... Malo je utakmica u januaru, samo su još ove dve nedostajale...
ArleKino Posted December 23, 2021 Author Posted December 23, 2021 5 minutes ago, radisa said: Pa liverpoll će bez Afrikanaca i verovatno sa nekim stršno kombinovanim timom... Ja sma juče popizdio što su prošli... Malo je utakmica u januaru, samo su još ove dve nedostajale... Zar KAN nije odgođen/otkazan? Liga-kup dobro dođe da se održi oštrina™ fringe igrača i šansa da mladi dobiju koji minut.
radisa Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 2 minutes ago, ArleKino said: Zar KAN nije odgođen/otkazan? Zar jeste? Nisma pratio vesti juče i preključe...
Baldrick S. Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Zar KAN nije odgođen/otkazan? Liga-kup dobro dođe da se održi oštrina[emoji769] fringe igrača i šansa da mladi dobiju koji minut.Valjda su otkazane duple utakmice u kupovima. Samo jedna i to je to.
ArleKino Posted December 23, 2021 Author Posted December 23, 2021 Just now, Zlurad said: 51 minutes ago, ArleKino said: Zar KAN nije odgođen/otkazan? Liga-kup dobro dođe da se održi oštrina fringe igrača i šansa da mladi dobiju koji minut. Valjda su otkazane duple utakmice u kupovima. Samo jedna i to je to. Nisu. Provjeravao sam danas. Otkazani su oni replayevi u FA Kupu.
radisa Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 1 minute ago, ArleKino said: Nisu. Provjeravao sam danas. Da, ja sam proverio pre nego sam napisao da ima 2 utakmice... Idiotluk... 5 i 12 januar...
Recommended Posts