dragance Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Ono je crveni kao kuća. Serious foul play. Mogao bi i naknadno da dobije suspenziju, srećom nije povredio igrača (koliko znam).
copkillah Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Evo kako su igrači gledali na svoje divljačke startove na utakmici: Kapiten Škotske: "I was brought up to take responsibility when you’ve done something wrong and I have to admit my challenge was poor and misjudged. My mistake giving them the chance to make the decision. Gutted!" Kapiten Engleske: “I thought I won the ball!” 1
Weenie Pooh Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Kenja malo Robertson, "giving them the chance to make the decision" zvuči kao conspiratorial bullshit. U istom dahu priznaje da je zaslužio crveni i implicira da su ga pokrali. Kejn je presmešan, naravno - đon u nogu ali pošto je loptu pokupio rukom, onda kao, šta hoćete.
copkillah Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Dobro sad, to je i meni malo bzv formulacija ali mi je to više u duhu toga "Pogrešio sam što sam uopšte sebe i doveo u situaciju da me isključe" 2
ArleKino Posted December 20, 2021 Author Posted December 20, 2021 1 hour ago, Weenie Pooh said: Javio se čestiti Klaki: Neka Klaki puši kurac po pitanju Tottenhama, on je priliku za crvendaće propustio na Stamford Bridgeu i utakmica se pretvorila u klanicu. 1
Weenie Pooh Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 (edited) Klaća kad god dobije priliku da nešto prokomentariše, ja se iznova iznenadim da je iko spreman da mu ponudi platformu. Kad je otišao u Prorokovu zemlju da bude Howard Web 2.0, ja sam bio pod utiskom da je to nekakvo izgnanstvo, da ga je ostrvsko društvo prognalo na margine ko Jevreji Spinozu. Ali ne, od kako se vratio, svako malo mu neko poturi mikrofon pod njušku. Edited December 20, 2021 by Weenie Pooh
kipo Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Sad se nastavlja PL, a mozda u Januaru naprave pauzu 1
ArleKino Posted December 20, 2021 Author Posted December 20, 2021 36 minutes ago, Weenie Pooh said: Klaća kad god dobije priliku da nešto prokomentariše, ja se iznova iznenadim da je iko spreman da mu ponudi platformu. Kad je otišao u Prorokovu zemlju da bude Howard Web 2.0, ja sam bio pod utiskom da je to nekakvo izgnanstvo, da ga je ostrvsko društvo prognalo na margine ko Jevreji Spinozu. Ali ne, od kako se vratio, svako malo mu neko poturi mikrofon pod njušku. Clattenburg je, koliko znam, solidno profitirao od neuzimanja one otpremnine za šutnju od £50.000,00 funti koju suci dobivaju. Ima i ta knjižica koju je napisao. The Whistleblower obećava bar poneki sočan trač, pojedini tizeri obećavaju, poput onog kad je izbacio Moua iz svoje svlačionice ili kad se policajka na OT-u sasrala nakon isključenja Fergusona kad joj je Klaki rekao da mu fizički zabrani pristup. On je, kao što davno rekoh, malo specifičan karakter. Ko bi još upao u probleme zbog koncerta Eda jebenog Sheerana. Pa i ono javno istupanje oko utakmice na SB-u kad je priznao da nije davao crvene kartone igračima Spursa nego da ih je pustio da se sami unište. To je trebalo da mu okonča karijeru uvijek i svuda.
WTID Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Obrisali su replay za 3. i 4. kolo FA Cupa kako bi oslobodili termine za odigravanje zaostalih ligaskih utakmica.
ArleKino Posted December 21, 2021 Author Posted December 21, 2021 Tim za Sunderland večeras. Mogli bismo vidjeti i klinju Patina.
čekmeže Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 Pep Lijnders drži presice u Karabao kupu, sad sam ga poslušao. Klop će otići, ali ovog čoveka obavezno zadržati, vrlo je inteligentan. On je valjda otišao pa se vratio?
ArleKino Posted December 21, 2021 Author Posted December 21, 2021 3 hours ago, ArleKino said: Tim za Sunderland večeras. Mogli bismo vidjeti i klinju Patina. Klinjo dao gol. Nketiah hat-trick. 1 1
John Coltrane Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 Kiran MekKena preuzeo Ipsvič. Rannik dovodi trenera koji je radio u Lokomotivi.
Recommended Posts