copkillah Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: više ste uplakani imho pokoltrejnisao si, pls sthap
čekmeže Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Bio na slavi pa sam sad pogledao hajlajtse™ od pola sata. Video sam Salaha jednom za tih pola sata. Alison...ne volim kiksare, daj mi običnog golmana koji prima obične golove, ne treba da brani 1 na 1, al da ne pravi ovakva sranja. I opet je imao problem sa istrčavanjem i @copkillah nećemo sad biti mirni jer nema razloga da ovo ne ponovi, ne ume da proceni situaciju i greši. Stani na jebenu liniju 16 i igraj rukama. Robertson...na jednom usporenom snimku nakon starta su mu uhvatili onaj pogled kad se izbeči, tačno vidiš da lik u nekim situacijama prebaci. Na drugom usporenom se vidi kako Dele dajvuje najstrašnije pre gola Lpoola, kamera sa strane.
kralj Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Taj je koštao ko Megvajer. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
čekmeže Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Panic buy posle Karijusa. A bile su tad i cene, Kepa je odmah postao najskuplji. Nije mi jasno ni ovo sa dovođenjem Tafarela, nije mu dosta Brazilaca u ekipi da ima s kim da priča pa je doveo i brazilskog trenera? Imamo i klinca Brazilca golmana, to je vrv po istoj liniji. Kažre Klop večeras offensive minded goalie, šta je to?
Mindaugas Žukauskas Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 (edited) 2 minutes ago, čekmeže said: Kažre Klop večeras offensive minded goalie, šta je to? Edited December 19, 2021 by Mindaugas Žukauskas
copkillah Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Da li si stvarno propustio zicer?
Lancia Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Nisam pazljivo ispratio ovo kolo, zasto Celziju nije odlozen mec a vidim da su imali frku sa virusom?
Weenie Pooh Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Nisam pazljivo ispratio ovo kolo, zasto Celziju nije odlozen mec a vidim da su imali frku sa virusom?Kome se odlaže a kome ne odlučuje veće mudraca u čije operacije nemaju uvid obični smrtnici.Sutra je valjda sastanak klubova na kom će odlučiti šta dalje i kako.
189- Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 2 hours ago, Lancia said: Nisam pazljivo ispratio ovo kolo, zasto Celziju nije odlozen mec a vidim da su imali frku sa virusom? zato sto imamo najduzu klupu u ligi pa mozemo izdrzati tih nekoliko izostanaka
Budja Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 9 hours ago, Weenie Pooh said: Sa Guardiana, čovek je ozloglašeni Sektaš: Ma ok, postuju se pravila, ali opet pokazuje kako ne mozes imati cvrsta pravila za sve situacije i da mora da postoji judgement. Ovo je jedna od tih situacija: pravilo ispostovano, ali ruka je 100% zasluzna za gol. Ono, letter i spirit of the rule. 1
ArleKino Posted December 20, 2021 Author Posted December 20, 2021 11 hours ago, čekmeže said: Bio na slavi pa sam sad pogledao hajlajtse™ od pola sata. Video sam Salaha jednom za tih pola sata. Alison...ne volim kiksare, daj mi običnog golmana koji prima obične golove, ne treba da brani 1 na 1, al da ne pravi ovakva sranja. I opet je imao problem sa istrčavanjem i @copkillah nećemo sad biti mirni jer nema razloga da ovo ne ponovi, ne ume da proceni situaciju i greši. Stani na jebenu liniju 16 i igraj rukama. Robertson...na jednom usporenom snimku nakon starta su mu uhvatili onaj pogled kad se izbeči, tačno vidiš da lik u nekim situacijama prebaci. Na drugom usporenom se vidi kako Dele dajvuje najstrašnije pre gola Lpoola, kamera sa strane. Nemojte vinisati na Alissona iako je realno juče usrao motku kod gola Sona. Liverpoolov šampionski tim je kompletiran njegovim dolaskom, bukvalno spasio Liverpool ispadanja u grupnoj fazi u sezoni osvajanja LŠ. Na Anfieldu je protiv nas redovno u top-formi kad nam se i ukaže neki zicer tipa Lacazette prošle sezone ili Pepe pretprošle. 1
copkillah Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 12 hours ago, čekmeže said: Bio na slavi pa sam sad pogledao hajlajtse™ od pola sata. Video sam Salaha jednom za tih pola sata. Alison...ne volim kiksare, daj mi običnog golmana koji prima obične golove, ne treba da brani 1 na 1, al da ne pravi ovakva sranja. I opet je imao problem sa istrčavanjem i @copkillah nećemo sad biti mirni jer nema razloga da ovo ne ponovi, ne ume da proceni situaciju i greši. Stani na jebenu liniju 16 i igraj rukama. Robertson...na jednom usporenom snimku nakon starta su mu uhvatili onaj pogled kad se izbeči, tačno vidiš da lik u nekim situacijama prebaci. Na drugom usporenom se vidi kako Dele dajvuje najstrašnije pre gola Lpoola, kamera sa strane. On je u poslednje vreme pravio kikseve, to mu se ranije retko dešavalo. Na početku, kada je došao u Liverpul, napravio je kiks protiv Lestera i posle toga zaista ne pamtim neku ozbiljniju grešku, ispravi me ako grešim. U poslednje vreme se prosto videlo da ima neki problem sa fokusom i procenama u takvim situacijama (dok je 1 na 1 i dalje neprejebiv), ali to nije baš redovna pojava.
copkillah Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Tirni je isti onaj bolid koji je prekinuo kontru Liverpula protiv Junajteda, pre isteka vremena 1
Recommended Posts