Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pa i ruka u predelu lica je ponekad prirodan položaj, ne mogu igrači trčati sa rukama nazad kao da su uhapšeni :D

+1 na gledanje reakcije igrača kod donošenja odluka. Mislim da se i sudije vode tim i tako treba i da ostane. Uostalom dešavalo se da igrač poništi odluku sudije koja je u njegovu korist.

Posted
4 minutes ago, Mercuzzio said:

Sve to važi kada je ruka u prirodnom položaju a lopta ga slučajno pogodi. Salahu ruka podignuta u visini lica. Da se ovo desilo na centru i da je sudija video svirao bi ruku.

Visina lica: 

image.thumb.png.ac39669e7fc4c10e669da8b5613f2647.png

Posted (edited)
15 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jes wallah, ne zna se da li smo više šokirani ili uplakani:

više ste uplakani imho

1 hour ago, radnik said:

Hahaha crveni. Guraju. 

1 hour ago, radisa said:

Eto ga...

Ne zove se Kejn, pa mu je dao crveni...

Sva sreća da sudije guraju Liverpool... Šta bi bilo da ne guraju... :(

Inače, da treao je da mu da...

1 hour ago, Aleksandar88 said:

Evo ti da ne plačeš više.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

Svira se sad sve i svašta, al ono je budalaština da se svira. Pogodio sebe sa 15 cm glavom u ruku i lopta ode do golmana.

Bila je utakmica baš grdna za suđenje, al odsudio je kao zmaj.

• Hvala 1
Posted
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Visina lica: 

image.thumb.png.ac39669e7fc4c10e669da8b5613f2647.png

pa vidi brate kako je podigao prste da je uštopa

• Haha 1
Posted
2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

više ste uplakani

Ruxo ti kao strucnjak sta mislis ima li sanse da se ponisti crveni Robertsonu? 

Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Visina lica: 

U visini lica kada stoji na zemlji :D

Jbg, meni je ovo ruka.  Možda nova pravila kažu da nije, ali po meni mora ruka da bude kada izbaciš ruku napred ili sa strane pa te pogodi lopta.

Posted (edited)

nisam video situaciju, ali kao stručnjak za suđenje liverpulu rekao bih ovako na slepo da su vam šanse odlične 

@radnik

Edited by Pokojni Ruxin
  • Hvala 1
Posted

Bas sranje ako pobegne Pep na pola sezone, bice odlucene sve lige u januaru :fantom:

Posted
40 minutes ago, Lancia said:

Pardon :sad: skvo me maltretirala sa zenskim rukometom, nisam bio pazljiv. 

Tvoja skvo je woman of high culture

Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

Tvoja skvo je woman of high culture

Pusti to, nego uci se na primeru starijih da ne ispustis uzde iz ruku :sad:

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Lancia said:

ja zato imam tri tevea u trises kvadrata

zajebi

• +1 2
  • Haha 1
Posted
5 minutes ago, Lancia said:

Znači da ženim španjolsku rukometašicu? Mere :D

Ontopić, izgleda da će Pep uteći konkurenciji još u januaru, Čelski već nekoliko kola štuca, I Live počeo da zejabava nerešeno s mrtvim Totteom.

Jedino da proglase kovid pauzu do kraja januara, da se ostali malo presaberu.

• +1 2
  • Haha 1
Posted
10 minutes ago, renne said:

pa vidi brate kako je podigao prste da je uštopa

Ma Salah to rutinski štopuje nosinom, astagfirullah, ruka mu je više zasmetala.

• Haha 2
Posted

Floparin felacio vakcinaciji se nastavlja:

On whether a break for the Premier League would be beneficial due to the rising number of COVID-19 cases…

I don't know. If someone tells me that's the solution, I'm in, 100 per cent. Really, I'm in. For us, in the moment we have no cases in the staff – and the staff got the booster five or six weeks ago. So, that looks like it is because of [the booster]. Most of the players got the booster – if they could get it – after the Aston Villa game, so five or six days later they still got corona. Two of them had the booster already, but two of them couldn't get it because they got a different injection before – not a vaccination, but for something else and so they couldn't get the booster. If everybody gets boosted then we go two weeks at home and that's really the solution and then we don't have cases, then fine – let's go home and wait for that, absolutely. But if we just stop it and don't do anything in that department, then I don't see the benefit of it, really.

Dakle niko od osoblja se još nije zarazio, biće da je zbog bustera. Od četvorice obolelih igrača, dvojica nisu mogla da prime buster, znači biće da su bolesni zbog manjka bustera. A kako su se ona druga bustovana dvojica zarazila, e to već ne znamo, to je misterija, no comment. Nego dajte pauzu jedno dve nedelje da mi preleže koronisani igrači. I obavezno svi ostali da prime buster!

Izgleda da je ubeđen da koronu prenose protivnički igrači, da ide sa nevakcinisanih na vakcinisane :isuse: Kao da njegovi igrači nemaju privatne živote i nisu u kontaktu sa još milion ljudi. Prethodno je kenjao što će morati da igra u kupu sa Šruzberijem, a oni šljam trećeligaški, ko zna šta su primili i kad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...