Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ko je slobodan i zeljan da radi u ManU?

Jel' bi navijači oprostili BR ružnu prošlost?

Posted

Nije loše izgledalo od ~20. minuta kad su krenuli malo ofanzivnije, početak previše bojažljiv. Čim su Trent i Tzimi počeli da idu napred, odmah je Ramsdale morao da spasava.

Mane bolje da ostane u svlačionici za svaki slučaj, potpuno je van kontrole. Može Minamino za drugo poluvreme, eventualno Origi.

Arse nije toliko loš koliko je povučen, svaki put kad Saka ostane da trči na VVD ovaj drugi izgleda kao da će da samog sebe da saplete. Rowe na drugoj strani isto deluje kao da može da napravi problem svakog časa, Ox i Thiago se ne vraćaju baš disciplinovano da pokriju.

Posted

Navodna legenda,ceka lovu,nece da ode sam.Popisao se na sve sto je kao igrac uradio.

Posted
1 minute ago, Bogotac said:

Navodna legenda,ceka lovu,nece da ode sam.Popisao se na sve sto je kao igrac uradio.

A što se popišao, treba da časti Glejzere odricanjem od novca koji su mu obećali? Ko ih jebe, neka plaćaju svoje greške.

Klopp vs. Arteta.

• +1 1
Posted

Bravo VVD, intervencija kao iz najboljih dana.

Posted
1 minute ago, renne said:

Eto i drugi

Pa dobro, jedno 5-6 minuta je vislo u vazduhu, samo je bilo pitanje ko ce usrati kod presinga u svojih 20 metara...

Posted

Tako se to radi, pritisneš ih malo i odmah se raspadnu.

Žao mi Tavaresa, bio je odličan na Salahu od početka. Čak i u ovoj situaciji fino zatvorio Trenta, uzeo loptu, ali onda...

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Tako se to radi, pritisneš ih malo i odmah se raspadnu.

Žao mi Tavaresa, bio je odličan na Salahu od početka. Čak i u ovoj situaciji fino zatvorio Trenta, uzeo loptu, ali onda...

Jeste kurac :D

Posted
1 minute ago, Milošica said:

Jeste kurac :D

Što? Ja (skoro) uvek više volim da moj igrač uradi nešto dobro nego da protivnik zajebe i pokloni gol.

Kakav pas Salaha za Jotu, ali umesto gola dupla povreda :isuse:

Posted

Ramsdale je najbolji UK golman u poslednjih 40ak godina... Dečko brani neverovatno...

Samo da se nisu ni on ni Jota povredili...

• +1 1
Posted
4 minutes ago, radisa said:

Pa dobro, jedno 5-6 minuta je vislo u vazduhu, samo je bilo pitanje ko ce usrati kod presinga u svojih 20 metara...

Sad je vec krenulo takmicenje, ko ce izgubiti loptu na najneprijatniji nacin. Mnogo je mocan Liverpul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...