Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2021-22

Featured Replies

9a0d601548da74c742f77a9e73ad21f4.gif

• Replies 9.1k
  • Views 385k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

Sreca te je Matic odjebao reprezentaciju.

2 minutes ago, John Coltrane said:

Večeras ćemo videti ima li Ole obraza. 

To se i ja pitam, ima li taj čovek imalo morala, samopoštovanja, časti, kako ne vidi da nije dorastao mestu na kome se nalazi. Jebeš sve pare koje su u igri, ostaće nakon sjajne igračke karijere upamćen kao najveće zlo koje je zadesilo Junajted.

8 minutes ago, ArleKino said:

Ramschip'n'dale

Japanska buba Beli Gavrilo Nuno Ne-espiritosanto 

Parteybreaker Golkonda

Sakapunch Kakazette Bergkamp Rowe

Obamayoung

Emile Smith Rowe, sirotinja, nije imao ni za crticu između dva prezimena.

Dočim kod Flopa dvojica sa crticom, trinaest prezimena u totalu:

Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Thiago, Oxlade-Chamberlain, Salah, Jota, Mane

• Author

@Weenie Pooh Baš nas planirate poniziti, špansko-brazilski Veron i Engleski pacijent himself na istom mjestu u isto vrijeme.

Imam neki osećaj da Arteta Klopu sprema klopku.

• Author
1 minute ago, Filozof manijak said:

Aha, zove ga Klopp Finger-Cuffs zbog te klopke.

11 minutes ago, John Coltrane said:

Večeras ćemo videti ima li Ole obraza. 

To pre zavisi od uprave, a uprava kluba ima toliko umešnosti da me ne bi čudilo da večeras izađu sa saopštenjem da imaju puno poverenja u Olea i da klub od prvog decembra osniva svoj cryptocurrency.

watford, you had one job :dry:

3 minutes ago, ArleKino said:

@Weenie Pooh Baš nas planirate poniziti, špansko-brazilski Veron i Engleski pacijent himself na istom mjestu u isto vrijeme.

Ne znam zašto od Oksa išta očekuješ, a ni kakve ima veze Veron™ sa Arsenalom :unsure:

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Nema nikakve klopke, obojica će igrati isto što pokušavaju u svakom kolu, samo ja nešto nisam ubeđen da Liverpul može tako brzo da preokrene ovaj pad forme.

Arsenal dosta otvoreno, može lako da se desi da iskoristi propuste u odbrani koje LFC cele sezone pravi. VVD nije ono što je nekad bio, Alisson sam krpi šta može ali... 

7 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

To pre zavisi od uprave, a uprava kluba ima toliko umešnosti da me ne bi čudilo da večeras izađu sa saopštenjem da imaju puno poverenja u Olea i da klub od prvog decembra osniva svoj cryptocurrency.

Kako misliš od uprave kluba, da li će prihvatiti njegovu eventualnu ostavku? Pa nisu ni oni toliko blesavi da je odbiju :D 

Ole će otići kad ga budu otpustili, dakle ne bez zlatnog padobrana.

Došli smo do tačke da je Henderson na klupi sa decom™, ina neko velško dete u odbrani a nije Neco. Nat Filips je veteran među rezervama.

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Pa naravno... A debili nisu stavili neku klauzulu u ugovor, da mora da ima neki midterm achivement da bi dobio padobran...

Beše Specialni imao to u Totenhemu, pa je dobio kitu lastinu, a ne padobran? Ili sam nesto prezupčio?

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kako misliš od uprave kluba, da li će prihvatiti njegovu eventualnu ostavku? Pa nisu ni oni toliko blesavi da je odbiju :D 

Ne, mislim da ostavke neće ni biti, a stoga, ova tvoja druga rečenica.

Čekaj, WHU izgubio od Vukova našeg Nenada? :unsure: Arsenalu se baš sve otvara, pobedom ne samo da ulaze u Top 4 nego se izjednačuju na drugom-trećem mestu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.