Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

@Weenie Pooh Pa mislim na to da Klopp sa prevarom i pacijentom u sredini rutinira Argetu.

4-1, Jota hat-trick, sve glavom, i Salah iz penala. Za nas Gabriel nakon kornera.

• Hvala 1
Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Čekaj, WHU izgubio od Vukova našeg Nenada? :unsure: Arsenalu se baš sve otvara, pobedom ne samo da ulaze u Top 4 nego se izjednačuju na drugom-trećem mestu...

Koji si ti hard fan, kad razmisljas o Arsenalovoj pobedi :D prava si cmoljka.

• +1 1
Posted
Just now, ArleKino said:

@Weenie Pooh Pa mislim na to da Klopp sa prevarom i pacijentom u sredini rutinira Argetu.

Pa nema ko drugi, povrede su mahom u sredini. 

Pazi kad sa klupe uđe devetnatstogodišnji Morton sa brojem 80 na leđima, velški Xabi Alonso...

Posted
Just now, Lancia said:

A znas naseg Weenia...

Oliver sudi, ja zadovoljan...

Posted
Just now, Lancia said:

Samo pokušavam da pariram Arleu koji već nedeljama najavljuje brutalno poniženje svojih favorita. Ali uzaludno, baš kao Flop Arteti :sad:

Posted

Ali junajted ladno ima gol razliku -1 :ph34r:

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Samo pokušavam da pariram Arleu koji već nedeljama najavljuje brutalno poniženje svojih favorita. Ali uzaludno, baš kao Flop Arteti :sad:

Ne veruj Arleu kad donosi darove  :)

Posted
3 minutes ago, Zlurad said:

Ali junajted ladno ima gol razliku -1 :ph34r:

malo!

Posted
5 minutes ago, radisa said:

Beše Specialni imao to u Totenhemu, pa je dobio kitu lastinu, a ne padobran? Ili sam nesto prezupčio?

Dobio je čini mi se padobrančić od 3m + razliku u plati koju ima u Romi u odnosu na (10m po sezoni?) u Toteu, do sezone 22/23

Posted

Onda sam promasio, bio sam ubedjen da je bilo nesto bez padobrana...

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Onda sam promasio, bio sam ubedjen da je bilo nesto bez padobrana...

Bila je neka glasina da nije hteo da održi trening iz protesta zbog predložene Superlige, pa se tako odrekao otpremnine. Ispostavilo se da je u pitanju izmišljotina, naravno.

Posted
22 minutes ago, radisa said:

Pa naravno... A debili nisu stavili neku klauzulu u ugovor, da mora da ima neki midterm achivement da bi dobio padobran...

Beše Specialni imao to u Totenhemu, pa je dobio kitu lastinu, a ne padobran? Ili sam nesto prezupčio?

Ovo su uradili sa Mojesom, otpustili ga prvi dan kad je zvanicno izgubio sanse za Ligu Sampiona. E, sad, da li su ga nesto isplatili nemam pojma

Posted

Oliver svirao 10 faulova za 15 minuta u vrlo mirnoj utakmici, duvaće sve dok se ne umori :isuse:

Posted

gubi ovo danas bazen

klopara od sramote daje otkaz i beži u raspalo jedinstvo

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, renne said:

gubi ovo danas bazen

klopara od sramote daje otkaz i beži u raspalo jedinstvo

:D

Realnije je da Vucic izgubi izbore. 

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...