ArleKino Posted November 20, 2021 Author Posted November 20, 2021 @Weenie Pooh Pa mislim na to da Klopp sa prevarom i pacijentom u sredini rutinira Argetu. 4-1, Jota hat-trick, sve glavom, i Salah iz penala. Za nas Gabriel nakon kornera. 1
Lancia Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Just now, Weenie Pooh said: Čekaj, WHU izgubio od Vukova našeg Nenada? Arsenalu se baš sve otvara, pobedom ne samo da ulaze u Top 4 nego se izjednačuju na drugom-trećem mestu... Koji si ti hard fan, kad razmisljas o Arsenalovoj pobedi prava si cmoljka. 1
Weenie Pooh Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Just now, ArleKino said: @Weenie Pooh Pa mislim na to da Klopp sa prevarom i pacijentom u sredini rutinira Argetu. Pa nema ko drugi, povrede su mahom u sredini. Pazi kad sa klupe uđe devetnatstogodišnji Morton sa brojem 80 na leđima, velški Xabi Alonso...
radisa Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Just now, Lancia said: Koji si ti hard fan, kad razmisljas o Arsenalovoj pobedi prava si cmoljka. A znas naseg Weenia... Oliver sudi, ja zadovoljan...
Weenie Pooh Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Just now, Lancia said: Koji si ti hard fan, kad razmisljas o Arsenalovoj pobedi prava si cmoljka. Samo pokušavam da pariram Arleu koji već nedeljama najavljuje brutalno poniženje svojih favorita. Ali uzaludno, baš kao Flop Arteti
Lancia Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 1 minute ago, Weenie Pooh said: Samo pokušavam da pariram Arleu koji već nedeljama najavljuje brutalno poniženje svojih favorita. Ali uzaludno, baš kao Flop Arteti Ne veruj Arleu kad donosi darove
189- Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 3 minutes ago, Zlurad said: Ali junajted ladno ima gol razliku -1 malo!
Skyhighatrist Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 5 minutes ago, radisa said: Beše Specialni imao to u Totenhemu, pa je dobio kitu lastinu, a ne padobran? Ili sam nesto prezupčio? Dobio je čini mi se padobrančić od 3m + razliku u plati koju ima u Romi u odnosu na (10m po sezoni?) u Toteu, do sezone 22/23
radisa Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Onda sam promasio, bio sam ubedjen da je bilo nesto bez padobrana...
Weenie Pooh Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 2 minutes ago, radisa said: Onda sam promasio, bio sam ubedjen da je bilo nesto bez padobrana... Bila je neka glasina da nije hteo da održi trening iz protesta zbog predložene Superlige, pa se tako odrekao otpremnine. Ispostavilo se da je u pitanju izmišljotina, naravno.
pantelia Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 22 minutes ago, radisa said: Pa naravno... A debili nisu stavili neku klauzulu u ugovor, da mora da ima neki midterm achivement da bi dobio padobran... Beše Specialni imao to u Totenhemu, pa je dobio kitu lastinu, a ne padobran? Ili sam nesto prezupčio? Ovo su uradili sa Mojesom, otpustili ga prvi dan kad je zvanicno izgubio sanse za Ligu Sampiona. E, sad, da li su ga nesto isplatili nemam pojma
Weenie Pooh Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Oliver svirao 10 faulova za 15 minuta u vrlo mirnoj utakmici, duvaće sve dok se ne umori
renne Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 gubi ovo danas bazen klopara od sramote daje otkaz i beži u raspalo jedinstvo 1
Lancia Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 5 minutes ago, renne said: gubi ovo danas bazen klopara od sramote daje otkaz i beži u raspalo jedinstvo Realnije je da Vucic izgubi izbore. 1
Recommended Posts