Lancia Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Sreca te je Matic odjebao reprezentaciju. 1 1
Luther Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 2 minutes ago, John Coltrane said: Večeras ćemo videti ima li Ole obraza. To se i ja pitam, ima li taj čovek imalo morala, samopoštovanja, časti, kako ne vidi da nije dorastao mestu na kome se nalazi. Jebeš sve pare koje su u igri, ostaće nakon sjajne igračke karijere upamćen kao najveće zlo koje je zadesilo Junajted. 1
Weenie Pooh Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 8 minutes ago, ArleKino said: Ramschip'n'dale Japanska buba Beli Gavrilo Nuno Ne-espiritosanto Parteybreaker Golkonda Sakapunch Kakazette Bergkamp Rowe Obamayoung Emile Smith Rowe, sirotinja, nije imao ni za crticu između dva prezimena. Dočim kod Flopa dvojica sa crticom, trinaest prezimena u totalu: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Thiago, Oxlade-Chamberlain, Salah, Jota, Mane
ArleKino Posted November 20, 2021 Author Posted November 20, 2021 @Weenie Pooh Baš nas planirate poniziti, špansko-brazilski Veron i Engleski pacijent himself na istom mjestu u isto vrijeme.
Filozof manijak Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Imam neki osećaj da Arteta Klopu sprema klopku.
ArleKino Posted November 20, 2021 Author Posted November 20, 2021 1 minute ago, Filozof manijak said: Imam neki osećaj da Arteta Klopu sprema klopku. Aha, zove ga Klopp Finger-Cuffs zbog te klopke.
Marvin (Paranoid Android) Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 11 minutes ago, John Coltrane said: Večeras ćemo videti ima li Ole obraza. To pre zavisi od uprave, a uprava kluba ima toliko umešnosti da me ne bi čudilo da večeras izađu sa saopštenjem da imaju puno poverenja u Olea i da klub od prvog decembra osniva svoj cryptocurrency. 1
Weenie Pooh Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 3 minutes ago, ArleKino said: @Weenie Pooh Baš nas planirate poniziti, špansko-brazilski Veron i Engleski pacijent himself na istom mjestu u isto vrijeme. Ne znam zašto od Oksa išta očekuješ, a ni kakve ima veze Veron™ sa Arsenalom 2 minutes ago, Filozof manijak said: Imam neki osećaj da Arteta Klopu sprema klopku. Nema nikakve klopke, obojica će igrati isto što pokušavaju u svakom kolu, samo ja nešto nisam ubeđen da Liverpul može tako brzo da preokrene ovaj pad forme. Arsenal dosta otvoreno, može lako da se desi da iskoristi propuste u odbrani koje LFC cele sezone pravi. VVD nije ono što je nekad bio, Alisson sam krpi šta može ali...
Weenie Pooh Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 7 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: To pre zavisi od uprave, a uprava kluba ima toliko umešnosti da me ne bi čudilo da večeras izađu sa saopštenjem da imaju puno poverenja u Olea i da klub od prvog decembra osniva svoj cryptocurrency. Kako misliš od uprave kluba, da li će prihvatiti njegovu eventualnu ostavku? Pa nisu ni oni toliko blesavi da je odbiju Ole će otići kad ga budu otpustili, dakle ne bez zlatnog padobrana.
čekmeže Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Došli smo do tačke da je Henderson na klupi sa decom™, ina neko velško dete u odbrani a nije Neco. Nat Filips je veteran među rezervama.
radisa Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ole će otići kad ga budu otpustili, dakle ne bez zlatnog padobrana. Pa naravno... A debili nisu stavili neku klauzulu u ugovor, da mora da ima neki midterm achivement da bi dobio padobran... Beše Specialni imao to u Totenhemu, pa je dobio kitu lastinu, a ne padobran? Ili sam nesto prezupčio?
Marvin (Paranoid Android) Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Kako misliš od uprave kluba, da li će prihvatiti njegovu eventualnu ostavku? Pa nisu ni oni toliko blesavi da je odbiju Ole će otići kad ga budu otpustili, dakle ne bez zlatnog padobrana. Ne, mislim da ostavke neće ni biti, a stoga, ova tvoja druga rečenica. 1
Weenie Pooh Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Čekaj, WHU izgubio od Vukova našeg Nenada? Arsenalu se baš sve otvara, pobedom ne samo da ulaze u Top 4 nego se izjednačuju na drugom-trećem mestu...
Recommended Posts