Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sreca te je Matic odjebao reprezentaciju.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, John Coltrane said:

Večeras ćemo videti ima li Ole obraza. 

To se i ja pitam, ima li taj čovek imalo morala, samopoštovanja, časti, kako ne vidi da nije dorastao mestu na kome se nalazi. Jebeš sve pare koje su u igri, ostaće nakon sjajne igračke karijere upamćen kao najveće zlo koje je zadesilo Junajted.

• -1 1
Posted
8 minutes ago, ArleKino said:

Ramschip'n'dale

Japanska buba Beli Gavrilo Nuno Ne-espiritosanto 

Parteybreaker Golkonda

Sakapunch Kakazette Bergkamp Rowe

Obamayoung

Emile Smith Rowe, sirotinja, nije imao ni za crticu između dva prezimena.

Dočim kod Flopa dvojica sa crticom, trinaest prezimena u totalu:

Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Thiago, Oxlade-Chamberlain, Salah, Jota, Mane

Posted

@Weenie Pooh Baš nas planirate poniziti, špansko-brazilski Veron i Engleski pacijent himself na istom mjestu u isto vrijeme.

Posted

Imam neki osećaj da Arteta Klopu sprema klopku.

Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

Aha, zove ga Klopp Finger-Cuffs zbog te klopke.

Posted
11 minutes ago, John Coltrane said:

Večeras ćemo videti ima li Ole obraza. 

To pre zavisi od uprave, a uprava kluba ima toliko umešnosti da me ne bi čudilo da večeras izađu sa saopštenjem da imaju puno poverenja u Olea i da klub od prvog decembra osniva svoj cryptocurrency.

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, ArleKino said:

@Weenie Pooh Baš nas planirate poniziti, špansko-brazilski Veron i Engleski pacijent himself na istom mjestu u isto vrijeme.

Ne znam zašto od Oksa išta očekuješ, a ni kakve ima veze Veron™ sa Arsenalom :unsure:

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Nema nikakve klopke, obojica će igrati isto što pokušavaju u svakom kolu, samo ja nešto nisam ubeđen da Liverpul može tako brzo da preokrene ovaj pad forme.

Arsenal dosta otvoreno, može lako da se desi da iskoristi propuste u odbrani koje LFC cele sezone pravi. VVD nije ono što je nekad bio, Alisson sam krpi šta može ali... 

Posted
7 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

To pre zavisi od uprave, a uprava kluba ima toliko umešnosti da me ne bi čudilo da večeras izađu sa saopštenjem da imaju puno poverenja u Olea i da klub od prvog decembra osniva svoj cryptocurrency.

Kako misliš od uprave kluba, da li će prihvatiti njegovu eventualnu ostavku? Pa nisu ni oni toliko blesavi da je odbiju :D 

Ole će otići kad ga budu otpustili, dakle ne bez zlatnog padobrana.

Posted

Došli smo do tačke da je Henderson na klupi sa decom™, ina neko velško dete u odbrani a nije Neco. Nat Filips je veteran među rezervama.

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Pa naravno... A debili nisu stavili neku klauzulu u ugovor, da mora da ima neki midterm achivement da bi dobio padobran...

Beše Specialni imao to u Totenhemu, pa je dobio kitu lastinu, a ne padobran? Ili sam nesto prezupčio?

Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kako misliš od uprave kluba, da li će prihvatiti njegovu eventualnu ostavku? Pa nisu ni oni toliko blesavi da je odbiju :D 

Ne, mislim da ostavke neće ni biti, a stoga, ova tvoja druga rečenica.

• +1 1
Posted

Čekaj, WHU izgubio od Vukova našeg Nenada? :unsure: Arsenalu se baš sve otvara, pobedom ne samo da ulaze u Top 4 nego se izjednačuju na drugom-trećem mestu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...