Weenie Pooh Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 6 minutes ago, Lancia said: Nije ovde kriv samo Ole, igraci su cemer zivi, da sam ja vlasnik kluba, letelo bi perje za ovakvu kurcobolju. Nije neobično da su igrači nemotivisani da se trude kad znaju da je trener dead man walking. Jednog mene da stave na klupu sa u poluvremenu, bolje bi izgledali: Matić ili McTominay napolje, Lingard ili VDB u igru. Prelaz na 3-5-2, Wan-Bissaka štoper, Sancho i Shaw po krilima. Centralno jedan zadnji vezni, Bruno i još jedan ofanzivni. U napadu Rashford i Ronaldo. Šta se dobija time? Manje kljakava odbrana, Slabhead i Swedish Slabhead mogu da igraju statičnije što im mnogo više odgovara. Bolja tranzicija sa dva wing backa koja imaju slobodu da trče niz liniju pa šta urade. Bolja kreacija sa dva ofanzivna vezna. Čak možeš da probaš i presing da igraš jer se ovako od Ronalda ne očekuje da sam juri štopere, nego ima pomoć od trojice saigrača (idealno petorice). 1
Weenie Pooh Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Ole's at the forum, tell me how good does it feel! Sancho RWB, Beek utrčava iz drugog plana i zdravo.
Bogotac Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 (edited) Koliko je postao ocajan,ubacuje VDB I odma daje gol Edited November 20, 2021 by Bogotac
renne Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 teraj bre ovog nesposobnog u tri pičke materine
ArleKino Posted November 20, 2021 Author Posted November 20, 2021 Arsenal: Ramschip'n'dale Japanska buba Beli Gavrilo Nuno Ne-espiritosanto Parteybreaker Golkonda Sakapunch Kakazette Bergkamp Rowe Obamayoung
radisa Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Watford je za klasu bolji tim bio večeras...
gone fishing Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 da mi je neko pričao da će se jedinstvo pre aranđelovdana oprostiti od borbe za titulu mislio bi da je lud
Lancia Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 2 minutes ago, radisa said: Watford je za klasu bolji tim bio večeras... Nije bilo tesko. Kuku, jos jedan.
Marvin (Paranoid Android) Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Vala, ja da navijam za Junajted, otvorio bih pivo srećan nakon ove utakmice. Iz Watforda se Ole ne vraća.
radisa Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 2 minutes ago, radisa said: Watford je za klasu bolji tim bio večeras... 2 klase, da se ispravim... Jbt, 3 gola na isti fazon...
John Coltrane Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Večeras ćemo videti ima li Ole obraza.
Recommended Posts