Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, Plajvi said:

Drulovic za sirotilju. :fantom:

Egipatski Kvarežma.

• +1 1
Posted

kad neko ima baš dobru spoljaru odmah znaš da ima nula poverenja u slabiju nogu :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted

To je Krojfov signature move (jedan od), a bio je two footed. Na levoj strani je centrirao desnom spoljnom, a na desnoj levom. 

Posted

Samo najvece face to umeju da rade kako treba, sigurno najlepsi potez u fudbalu. 

• +1 3
Posted

za Krojfa nemam pojma, ali Kvarežmica je bukvalno izbegavao da dodiruje loptu levom nogom.

ako mu je lopta na levoj onda je spoljarom nabacivao/dodavao, a ako mu je previše na levoj onda rabona. :lolol:

Posted

Arle kontramaleriše još od pre West Hama, a ja uzalud upozoravam da Salah nije dao gol već 3 (tri!) utakmice :cry: Ima onu jednu asistenciju spoljnom za Egipat, ali ko to broji...

Pravićemo Davida Luiza od blata.

Posted
50 minutes ago, Weenie Pooh said:

Arle kontramaleriše još od pre West Hama, a ja uzalud upozoravam da Salah nije dao gol već 3 (tri!) utakmice :cry: Ima onu jednu asistenciju spoljnom za Egipat, ali ko to broji...

Egipatski Downing na stranu, Jota uredno zabija Arsenalu, Mane bi iz ćefina izašao da odigra utakmicu sezone protiv Arsenala, Firmino je 80 posto golova u životu dao Arsenalu...

Posted
24 minutes ago, Lancia said:

Bice 4:2 za Arsenal

+1

Odmah zatim ce ih razbiti Njukasl :fantom:

Posted
1 minute ago, kipo said:

+1

Odmah zatim ce ih razbiti Njukasl :fantom:

Pooolako, pokvarices mi kuglu :sleep:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...