John Coltrane Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 OK @kipo shvatili smo odavno da bilo šta sem lepršavih 10:0 nije dovoljno dobro za tebe, bez obzira ko sedeo na klupi - ne menja ništa. Ne cepaj dlaku...
kipo Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Pa ne kukam ja nesto puno, cisto komentarisem igru. Ako Ronaldo odvede do titule okovacu ga medj zvijezde. Samo tesko, jbg.
John Coltrane Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 36 minutes ago, kipo said: Pa ne znam. Samo rezultatski gledano - jeste. Ole je sve podredio da se ne primi gol i to je proslo. Opet na individualni kvalitet (Ronaldo gol i asist). Nije bilo neke blistave igre do sacauvati gol. Ali proslo danas. Murinjovski. Treba imati na umu i da je Tot u kurcu totalnom. No, pobjedi se ne gleda u zube, idemo dalje. Seti se prošle sezone kada je Ole radio isto i onih 0:0 kod Livea, Arsenala, Sitija i 2 puta protiv Čelskija. Sve je to došlo posle onih 1:6 posle Tottea i svi su mu spremali svilen gajtan. Večeras je bila slična priča, ali kad imaš igrača koji može da prelomi meč onda je to to. Na stranu loš Totte, mi smo došli posle 11 primljenih golova iz 3 tekme - nije baš da smo došli u London sa prvog mesta na tabeli. I uz Ronalda, dodao bih MekTominija, dečko je pokidao, falio je samo gol sa pola terena... 1
kipo Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 John, I'm with you. Together we'll get through this.
Weenie Pooh Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 4 hours ago, kipo said: Sumnjam da bi ti volio Lpool da se oslanja na jednog igraca. Ja ne bih voleo da je taj jedan igrač CR36 Na primer, da su vratili Suareza da izbaci Firmina iz postave, sumnjam da bih time bio zadovoljan makar mu prosek bio gol po meču. U ovim godinama niti bi mogao da sam nosi tim kao što je nekad radio, niti bi mogao da obavlja rovovski posao u presingu.
ArleKino Posted October 31, 2021 Author Posted October 31, 2021 Šta Bergkampov gol Argentini 1998. i Ronaldov gol Spursima juče imaju zajedničko? Spoiler Nijedan od njih dvojice nije trebalo da bude u prilici da zabije gol zbog zasluženog crvenog kartona u prethodnoj utakmici, ali su se obojica izvukli, i to na istom dijelu terena. 3
John Coltrane Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Jel TAA dobio bar žuti za ono bacanje Marša na zemlju? Kažu da je Totte poslednji put završio tekmu bez šuta u okvir gola 2013. protiv Liverpula i sutradan je AVBoas popio otkaz!
Mercuzzio Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 (edited) 30 minutes ago, John Coltrane said: Jel TAA dobio bar žuti za ono bacanje Marša na zemlju? Kažu da je Totte poslednji put završio tekmu bez šuta u okvir gola 2013. protiv Liverpula i sutradan je AVBoas popio otkaz! Ne. Dean samo odmahnuo rukom. Sveti Duh će biti, gotovo sigurno, treći portugalski menadžer Totenhema u zadnjih 10 godina, koji neće uspeti da izdrži jednu celu sezonu na klupi Totenhema. Edited October 31, 2021 by Mercuzzio
ArleKino Posted October 31, 2021 Author Posted October 31, 2021 37 minutes ago, John Coltrane said: Kažu da je Totte poslednji put završio tekmu bez šuta u okvir gola 2013. protiv Liverpula i sutradan je AVBoas popio otkaz! To su bila druga vremena, tad kad izgubiš 5-0 kod kuće od Liverpoola sutra dobiješ otkaz. 1
goofs Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 16 minutes ago, Mercuzzio said: Sveti Duh će biti, gotovo sigurno, treći portugalski menadžer Totenhema u zadnjih 10 godina, koji neće uspeti da izdrži jednu celu sezonu na klupi Totenhema. ? Secam se Viljas Boasa i Josea, ali obojica su bili tu duze od jedne sezone.
ArleKino Posted October 31, 2021 Author Posted October 31, 2021 12 minutes ago, goofs said: ? Secam se Viljas Boasa i Josea, ali obojica su bili tu duze od jedne sezone. Jose 58 utakmica u ligi, to je malo više od sezone i po. AVB je naslijedio Redknappa, vodio cijelu 2012-13. i u prvoj polusezoni naredne sezone dobio otkaz kad su Suarez i društvo dobili 5-0 na WHL-u.
Mercuzzio Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 10 minutes ago, goofs said: ? Secam se Viljas Boasa i Josea, ali obojica su bili tu duze od jedne sezone. Da, da... U pravu si. Sad proverih... AVB je izdržao sezonu i po. Jose je došao umesto Pochettina u novembru 2019, započeo sledeću sezonu i nije izdržao do kraja već je pao "mutual consent", tako da tehnički nije kompletirao ni jednu sezonu. Ne znam zašto, ali u glavi mi je bilo da je isto tako nešto bilo i sa AVB. Traume od portugalskih trenera...
Weenie Pooh Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Zaha rasno prozivan posle pobede protiv Pepa, pametno podsetio kolika je glupost ovo sa simboličnim klečanjem: “This message isn’t for me to get a million messages saying we stand with you and it’s disgusting, or about me getting sympathy. I’m not here for all the nonsense that is being done instead of fixing the actual problem! Speak to me when you actual take this issue serious.” 5
Lezilebovich Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Sto ova Jamesova ruka nije penal za Norwich ?
Mindaugas Žukauskas Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 23 minutes ago, Lezilebovich said: Sto ova Jamesova ruka nije penal za Norwich ? Možda bolje pitanje zašto bi bila penal? Da li je namerno - nije. Da li mu je to igranje rukom donelo bilo kakvu prednost u odnosu na protivnika - nije. Da li je sprečio neku izglednu šansu ili naznaku iste - nije. U igri gde jedan gol mnogo puta zna da bude dovoljan za pobedu, i jako ga je teško postići, ti si za to da on bude postignut šutem sa 11 metara gde golman ima 5% šanse, nakon što je lopta slučajno, prilikom odbitka o zemlju, okrznula igrača po ruci na ćošku šesnaesterca? Da li je to stvarno način da se odluči fudbalska tekma? Malo filozofije 1 2
Recommended Posts