Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2021-22

Featured Replies

jorginho peder nije dao loptu jamesu za hettrik

• Replies 9.1k
  • Views 385.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

idemoooo palas

kakva gotivna ekipa.

Snizio (im) Olo kriterije, teško će se sad Bazen vratiti u pravi kolosek...

Ali koliko se Mike Dean usrao na kraju što Liverpool neće pobediti pa ne sme Alexander-Arnoldu ni žuti da podeli za rvačko bacanje protivnika bez lopte na zemlju.

Edited by Mercuzzio

Drugi gol Palasa je bas pisanje po odbrani :fantom:

249873954_10158996225802746_266886944998

6 minutes ago, Mercuzzio said:

Ali koliko se Mike Dean usrao na kraju što Liverpool neće pobediti pa ne sme Alexander-Arnoldu ni žuti da podeli za rvačko bacanje protivnika bez lopte na zemlju.

Rvačko bacanje™ protivnika koji mu se guzi ispred lopte da ne može da izvede slobodnjak :yawn2: Da se Dean usrao, mogao je da svirne penal zbog onog igranja rukom u petercu Brajtona. Jeste da je Konate bio u pitanju, ali šta sad.

Baš loša utakmica LFC, debili izgleda umislili da je sve gotovo na 2-0 u 25. minutu. Odbrana izgleda klimavo cele sezone, Matip je držao vodu koliko je mogao ali šta da radiš kad Flop odluči da te zameni mladim lavom pravovernim? Konate i VVD efektno demonstirali sve svoje slabosti, što u glavi što u kolenima. Jones pokazao zašto se od mladih igrača ne očekuje da pružaju solidne partije u kontinuitetu. Firmino se opustio čim je povratio mesto u startnoj postavi. Robertson u napadu opet pravi više štete nego koristi. Ovakve partije su pružali ceo januar i februar, kad nisu mogli nikog živog da pobede.

Brighton svaka čast, delovali su duplo energičnije i borbenije od ovih mojih, jureći -2 napravili su dovoljno šansi da pobede komotno. 

Sve je krenulo nizbrdo kad se muceni Kejta povredio. Jebemliga sto ga nije odmarao. Samo sam cekao i Thiaga da ubaci ako je uopste i bio na klupi , da se i ovaj pokvari pa da nam protivu Atleta u srednjem redu igra Mane. Brajton odlicno odigrao, 60 minuta koliko sam gledao. Pool-u ocigledno ne odgovaraju pauze od po 6 dana nego utakmice svaka 3 dana. Jebiga, nemamo zamenu za Fabinja. Henderson se trudi, Kurtis se trudi ali su ih prolazili kao da sam ja igrao DM-a.

Edit: #Klopout :ph34r:

Edited by Zlurad

9 minutes ago, renne said:

249873954_10158996225802746_266886944998

Ovaj uporan da nista ne mijenja. Ide jos jace™ :isuse:

a sad još jedno mučenje

Vraćamo i Svetog Duha u život :covid19:

Ja sam očekivao da Ole ovu formaciju krene protiv Liverpula jer je do sada nešto slično radio sa bekovima. Spusrsi dali 9 gola ove sezone, a stavlja 3 defanzivca...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Just now, Zlurad said:

Ja sam očekivao da Ole ovu formaciju krene protiv Liverpula jer je do sada nešto slično radio sa bekovima. Spusrsi dali 9 gola ove sezone, a stavlja 3 defanzivca...

Kako 3?! Stavlja 8 defanzivnih igrača 

Da igra 5-3-2. Vis, kazu na skaju da 37 utakmica nije menjao formaciju

Pa jedino ako gledaš švapski SKY :dry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.