Jeremija Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Snizio (im) Olo kriterije, teško će se sad Bazen vratiti u pravi kolosek...
Mercuzzio Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 (edited) Ali koliko se Mike Dean usrao na kraju što Liverpool neće pobediti pa ne sme Alexander-Arnoldu ni žuti da podeli za rvačko bacanje protivnika bez lopte na zemlju. Edited October 30, 2021 by Mercuzzio 1 1
Weenie Pooh Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 6 minutes ago, Mercuzzio said: Ali koliko se Mike Dean usrao na kraju što Liverpool neće pobediti pa ne sme Alexander-Arnoldu ni žuti da podeli za rvačko bacanje protivnika bez lopte na zemlju. Rvačko bacanje™ protivnika koji mu se guzi ispred lopte da ne može da izvede slobodnjak Da se Dean usrao, mogao je da svirne penal zbog onog igranja rukom u petercu Brajtona. Jeste da je Konate bio u pitanju, ali šta sad. Baš loša utakmica LFC, debili izgleda umislili da je sve gotovo na 2-0 u 25. minutu. Odbrana izgleda klimavo cele sezone, Matip je držao vodu koliko je mogao ali šta da radiš kad Flop odluči da te zameni mladim lavom pravovernim? Konate i VVD efektno demonstirali sve svoje slabosti, što u glavi što u kolenima. Jones pokazao zašto se od mladih igrača ne očekuje da pružaju solidne partije u kontinuitetu. Firmino se opustio čim je povratio mesto u startnoj postavi. Robertson u napadu opet pravi više štete nego koristi. Ovakve partije su pružali ceo januar i februar, kad nisu mogli nikog živog da pobede. Brighton svaka čast, delovali su duplo energičnije i borbenije od ovih mojih, jureći -2 napravili su dovoljno šansi da pobede komotno. 1
Baldrick S. Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 (edited) Sve je krenulo nizbrdo kad se muceni Kejta povredio. Jebemliga sto ga nije odmarao. Samo sam cekao i Thiaga da ubaci ako je uopste i bio na klupi , da se i ovaj pokvari pa da nam protivu Atleta u srednjem redu igra Mane. Brajton odlicno odigrao, 60 minuta koliko sam gledao. Pool-u ocigledno ne odgovaraju pauze od po 6 dana nego utakmice svaka 3 dana. Jebiga, nemamo zamenu za Fabinja. Henderson se trudi, Kurtis se trudi ali su ih prolazili kao da sam ja igrao DM-a. Edit: #Klopout Edited October 30, 2021 by Zlurad
kipo Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 9 minutes ago, renne said: Ovaj uporan da nista ne mijenja. Ide jos jace™
Baldrick S. Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Ja sam očekivao da Ole ovu formaciju krene protiv Liverpula jer je do sada nešto slično radio sa bekovima. Spusrsi dali 9 gola ove sezone, a stavlja 3 defanzivca...Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
John Coltrane Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Just now, Zlurad said: Ja sam očekivao da Ole ovu formaciju krene protiv Liverpula jer je do sada nešto slično radio sa bekovima. Spusrsi dali 9 gola ove sezone, a stavlja 3 defanzivca... Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Kako 3?! Stavlja 8 defanzivnih igrača
Baldrick S. Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Da igra 5-3-2. Vis, kazu na skaju da 37 utakmica nije menjao formacijuSent from my VOG-L29 using Tapatalk
Recommended Posts