Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

jorginho peder nije dao loptu jamesu za hettrik

Posted

Snizio (im) Olo kriterije, teško će se sad Bazen vratiti u pravi kolosek...

Posted (edited)

Ali koliko se Mike Dean usrao na kraju što Liverpool neće pobediti pa ne sme Alexander-Arnoldu ni žuti da podeli za rvačko bacanje protivnika bez lopte na zemlju.

Edited by Mercuzzio
  • +1 1
  • Haha 1
Posted
6 minutes ago, Mercuzzio said:

Ali koliko se Mike Dean usrao na kraju što Liverpool neće pobediti pa ne sme Alexander-Arnoldu ni žuti da podeli za rvačko bacanje protivnika bez lopte na zemlju.

Rvačko bacanje™ protivnika koji mu se guzi ispred lopte da ne može da izvede slobodnjak :yawn2: Da se Dean usrao, mogao je da svirne penal zbog onog igranja rukom u petercu Brajtona. Jeste da je Konate bio u pitanju, ali šta sad.

Baš loša utakmica LFC, debili izgleda umislili da je sve gotovo na 2-0 u 25. minutu. Odbrana izgleda klimavo cele sezone, Matip je držao vodu koliko je mogao ali šta da radiš kad Flop odluči da te zameni mladim lavom pravovernim? Konate i VVD efektno demonstirali sve svoje slabosti, što u glavi što u kolenima. Jones pokazao zašto se od mladih igrača ne očekuje da pružaju solidne partije u kontinuitetu. Firmino se opustio čim je povratio mesto u startnoj postavi. Robertson u napadu opet pravi više štete nego koristi. Ovakve partije su pružali ceo januar i februar, kad nisu mogli nikog živog da pobede.

Brighton svaka čast, delovali su duplo energičnije i borbenije od ovih mojih, jureći -2 napravili su dovoljno šansi da pobede komotno. 

• +1 1
Posted (edited)

Sve je krenulo nizbrdo kad se muceni Kejta povredio. Jebemliga sto ga nije odmarao. Samo sam cekao i Thiaga da ubaci ako je uopste i bio na klupi , da se i ovaj pokvari pa da nam protivu Atleta u srednjem redu igra Mane. Brajton odlicno odigrao, 60 minuta koliko sam gledao. Pool-u ocigledno ne odgovaraju pauze od po 6 dana nego utakmice svaka 3 dana. Jebiga, nemamo zamenu za Fabinja. Henderson se trudi, Kurtis se trudi ali su ih prolazili kao da sam ja igrao DM-a.

Edit: #Klopout :ph34r:

Edited by Zlurad
Posted
9 minutes ago, renne said:

249873954_10158996225802746_266886944998

Ovaj uporan da nista ne mijenja. Ide jos jace™ :isuse:

Posted

Vraćamo i Svetog Duha u život :covid19:

Posted

Ja sam očekivao da Ole ovu formaciju krene protiv Liverpula jer je do sada nešto slično radio sa bekovima. Spusrsi dali 9 gola ove sezone, a stavlja 3 defanzivca...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Posted
Just now, Zlurad said:

Ja sam očekivao da Ole ovu formaciju krene protiv Liverpula jer je do sada nešto slično radio sa bekovima. Spusrsi dali 9 gola ove sezone, a stavlja 3 defanzivca...

Kako 3?! Stavlja 8 defanzivnih igrača 

Posted

Da igra 5-3-2. Vis, kazu na skaju da 37 utakmica nije menjao formaciju

Posted

Pa jedino ako gledaš švapski SKY :dry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...