Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, dragance said:

On bi ostavio na cedilu i rodjenu babu da mu neko ponudi više para.

Dakle postojao bi rizik da ga uzmu PSŽ, Njukasl, Siti, Real... ?

Posted

U sred sezone, kao što ima običaj. 

Posted
35 minutes ago, Plajvi said:

250780269_4529461123805154_5294026224537

Ali i ja sam bukvalno pomislio da je sreća što je Moyes imao tu neuspešnu epizodu u MUTD, jer da nije, sad bi postojala opasnost da ga uzmu. 

• Haha 1
Posted

Moyes je dobar menadzer kome je (jednostavno) taj posao došao prerano, i pre svega mentalno nije bio spreman za njega. Ali je po kvalitetima daleko iznad Ole-a, teško da če ovaj drugi biti zasut bilo kakvim pristojnim ponudama (za posao) kada jednom dobije šut-kartu.

Posted
13 minutes ago, Jeremija said:

Moyes je dobar menadzer kome je (jednostavno) taj posao došao prerano, i pre svega mentalno nije bio spreman za njega. Ali je po kvalitetima daleko iznad Ole-a, teško da če ovaj drugi biti zasut bilo kakvim pristojnim ponudama (za posao) kada jednom dobije šut-kartu.

:Jova:

Posted
16 minutes ago, Jeremija said:

Niko u tom momentu ne bi mogao da bude uspešan, čini mi se, možda neko instant ali bi svakako usledio pad kakvom prisustvujemo

Posted

Moyes je Šredingerov menadžer - i jest i nije za Man United, zavisno od toga da li je u Man Unitedu ili ne.

Imam dojam da slično važi i za Brodžersaru.

• +1 2
  • Haha 5
Posted

Kao Grof Božović ili Saša Obradović. 

Posted

kovacic out nekoliko nedelja. nas najbolji igrac :cry:

Posted
6 minutes ago, 189- said:

kovacic out nekoliko nedelja. nas najbolji igrac :cry:

Baš sranje... Al valjda renesansa RLCka može da potraje

Posted
1 minute ago, Bustin said:

Baš sranje... Al valjda renesansa RLCka može da potraje

jos idemo u newcastle. sto mrzim utakmice protiv njih. uvek im se digne protiv nas :dry:

Posted

Njima se slabo diže ove godine...nula pobeda.

Posted
2 hours ago, 189- said:

jos idemo u newcastle. sto mrzim utakmice protiv njih. uvek im se digne protiv nas :dry:

Biće teško, biće 0-3

• +1 1
  • Wub 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...