Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

+1

Ko gleda to uopšte? Liga nacija, kvalifikacije, prvenstva sa sve više ekipa, a svi više vole klupski fudbal.

• +1 1
Posted

To sto je nama nasa reprezentacija nezanimljiva (meni prvom), ne znaci da je u drugim zemljama tako. Ne znam, nagadjam.

Posted

Ma pratim šta pišu Englezi na svojim forumima, i oni mrze ove pauze.

Posted
6 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Za slučaj da to nikad nisam napisao....MRZIM REPREZENTATIVNE PAUZE

+tisuću

• +1 1
Posted

Valjda nije bilo, mozda jeste. Smaram se uz finale Lige nacija pa se setio Grizmana, koji je znao za Newcastle jos pre evropskog prvenstva :laugh:

Posted

A John Moss Watford-Liverpool :vesala2:

Isto krme, vredi podsetiti, koje je pre tri godine izreklo: "I have no idea whether [Lovren] has touched it, to be honest, but I'm giving the pen."

Posted

A iskreno....koji to post oblika "XYZ sudi Moj klub-Neki drugi klub" gde je XYZ proizvoljni premijerligaški sudija ne treba da ima emotikon :vesala2: na svom završetku. 

Posted
14 hours ago, Jean-Luc Picard said:

A iskreno....koji to post oblika "XYZ sudi Moj klub-Neki drugi klub" gde je XYZ proizvoljni premijerligaški sudija ne treba da ima emotikon :vesala2: na svom završetku. 

Kad mom klubu sudi Mark Klatenburg :D

• Haha 1
Posted

Ko, šta, isti onaj Klaća™ što je jednom prilikom sudio tri penala protiv Man Utd na istoj utakmici? Pa je čak i Gerrardu bilo toliko neprijatno da je jedan promašio?

Posted
12 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ko, šta, isti onaj Klaća™ što je jednom prilikom sudio tri penala protiv Man Utd na istoj utakmici? Pa je čak i Gerrardu bilo toliko neprijatno da je jedan promašio?

Onaj Klaki™ koji je sudio meč Chelsea-United tako dobro da je čak i 1 Fergusonu bilo neprijatno da se na kraju sezone penzionisao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...