napadaj Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 +1Ko gleda to uopšte? Liga nacija, kvalifikacije, prvenstva sa sve više ekipa, a svi više vole klupski fudbal. 1
Meazza Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 To sto je nama nasa reprezentacija nezanimljiva (meni prvom), ne znaci da je u drugim zemljama tako. Ne znam, nagadjam.
napadaj Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Ma pratim šta pišu Englezi na svojim forumima, i oni mrze ove pauze.
renne Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 6 hours ago, Jean-Luc Picard said: Za slučaj da to nikad nisam napisao....MRZIM REPREZENTATIVNE PAUZE +tisuću 1
Baldrick S. Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Valjda nije bilo, mozda jeste. Smaram se uz finale Lige nacija pa se setio Grizmana, koji je znao za Newcastle jos pre evropskog prvenstva
Weenie Pooh Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Nije bilo još od petka u 11 i 24, ali dobro, repstativna pauza, mora se neki kontent odnekud izvući. Evo nešto svežije:
Weenie Pooh Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 A John Moss Watford-Liverpool Isto krme, vredi podsetiti, koje je pre tri godine izreklo: "I have no idea whether [Lovren] has touched it, to be honest, but I'm giving the pen."
Jean-Luc Picard Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 A iskreno....koji to post oblika "XYZ sudi Moj klub-Neki drugi klub" gde je XYZ proizvoljni premijerligaški sudija ne treba da ima emotikon na svom završetku.
John Coltrane Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 14 hours ago, Jean-Luc Picard said: A iskreno....koji to post oblika "XYZ sudi Moj klub-Neki drugi klub" gde je XYZ proizvoljni premijerligaški sudija ne treba da ima emotikon na svom završetku. Kad mom klubu sudi Mark Klatenburg 1
Weenie Pooh Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Ko, šta, isti onaj Klaća™ što je jednom prilikom sudio tri penala protiv Man Utd na istoj utakmici? Pa je čak i Gerrardu bilo toliko neprijatno da je jedan promašio?
ArleKino Posted October 12, 2021 Author Posted October 12, 2021 12 minutes ago, Weenie Pooh said: Ko, šta, isti onaj Klaća™ što je jednom prilikom sudio tri penala protiv Man Utd na istoj utakmici? Pa je čak i Gerrardu bilo toliko neprijatno da je jedan promašio? Onaj Klaki™ koji je sudio meč Chelsea-United tako dobro da je čak i 1 Fergusonu bilo neprijatno da se na kraju sezone penzionisao.
Recommended Posts