Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2021-22

Featured Replies

2 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Jel to ono kad se Ruxo mesec dana posle tog događaja ubio objašnjavajući celom forumu zašto nije bio ofsajd, da bi se na kraju ispostavilo da je stvarno bio u pravu :D 

To, to.

• Replies 9.1k
  • Views 385.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

4 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Jel to ono kad se Ruxo mesec dana posle tog događaja ubio objašnjavajući celom forumu zašto nije bio ofsajd, da bi se na kraju ispostavilo da je stvarno bio u pravu :D 

Da... Ruxo, levi i ja protiv cijelog foruma. Ali makar ste naucili nesto :fantom:

to je ono kad je ruxo zaključio da o fudbalu na ovom forumu ne mogu da diskutujem, mogu samo da edukujem :fantom:

Izgleda da cemo dobiti jos jedan naftaski klub koji ce biti majka svih naftaskih klubova. A UEFA i njen FFP ce da sede sa strane i da tapsu.

Jedan igrač Brajtona, u 20-im godinama, uhapšen zbog seksualnog napada.

15 minutes ago, goofs said:

Izgleda da cemo dobiti jos jedan naftaski klub koji ce biti majka svih naftaskih klubova. A UEFA i njen FFP ce da sede sa strane i da tapsu.

njuka najzad? fala penisu, najzad nešto novo i zabavno u pl....jok nego treba da gledamo kako se junajted i liverpul doveka smenjuju na prvom mestu jer su old money pa zaslužuju

edit - a meni ste na ppp odavno rekli da je ffp umro, ja to već proslavio i sve. šta sad, jel ipak živ? pa dokle će? :sad:

Edited by Pokojni Ruxin

Jedino sto je do sada sprecavalo da Newcastle bude ozbiljan konkurent u ligi su Ashley (covek ima balkanski mentalitet, odlicno bi se snasao u privatizacijama) a od nedavno i "velika" sestorka koja je uticala na EPL da se stopira preuzimanje kluba.

37 minutes ago, copkillah said:

Jedan igrač Brajtona, u 20-im godinama, uhapšen zbog seksualnog napada.

izgleda da je bissouma.

9 hours ago, 189- said:

izgleda da je bissouma.

izgleda

• Author

Tačno bi ličilo na Arsenal da smo doveli Bissoumu, uparili najjači vezni duet lige Partey-Bissouma i onda jedan stalno bude u bolnici, a drugi u zatvoru.

Ranieri preuzeo Votford.

Kako je njemu dosadno.

Just now, MiddleClass said:

Kako je vlasnicima Votforda dosadno.

+1

Ali dobar je liberalni tata, objašnjava kako uopšte nema problem sa tim da njegova ćerka ne navija za njega :D Samo oštro, Rasime, ko je jebe!

Prica se i o Konteu u Njukaslu :huh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.