Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Sad ce Njuka da dovlaci igrace Sitija za 4x vecu platu, zamisli karmu. I Pogbu 

2 hours ago, gone fishing said:

super vesti, sada samo da se nađe još jedan pijani šejk da kupi everton pa da imamo big 8 od naredne sezone :happy:

everton ima para, ali ih sabotira ono govno što služi da veliki ostanu veliki i da im se navijačke baze ne rasplaču zbog prevelike konkurencije

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/everton-ffp-benitez-moshiri-news-21463858

tako da nema potrebe ni mnogo histerisati oko njuke, koliko god ppp voleo. ako ne srušimo govno od ffp-a i damo šansu svima da ravnopravnu konkurišu "velikanima" trebaće njuki 10 godina da postigne bilo šta.

59 minutes ago, kipo said:

Sad ce Njuka da dovlaci igrace Sitija za 4x vecu platu, zamisli karmu. I Pogbu 

ja se nadam da će dovesti varana, fernadesa i van bisaku iz jedinstva a iz poola npr mo salaha i manea :happy:

13 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ako ne srušimo govno od ffp-a i damo šansu svima da ravnopravnu konkurišu "velikanima" trebaće njuki 10 godina da postigne bilo šta.

I bog mojsiju dade ffp :dry:

Znao sam da mora da je neka loša vest u pitanju čim se toliko "uljeza" pojavilo na ovoj svetoj temi...  :nobles:

EPL odobrila prodaju kluba, drago mi je zbog navijaca Njukasla.

Vole bih da neki Saudijac kupi i Wednesday pa da i ja postanem plasticni glory hunter.

• Author

Salah još nije produžio ugovor sa Liverpoolom pa eto...

Pogbi ističe ugovor..

Ne može da ti ne bude drago zbog navijača..

Edited by John Coltrane

Skrolajuci random po Redditu utiska sam da se vise raduju sto Ashley odlazi nego sto dolaze Arapi. Kao nisu sigurni koliko je to krvav novac i slicno, sto je sve ok, ali ce verovatno zaboraviti na to nakon sezonu-dve.

Vreme da vratimo sliku iz prošle godine arhive

93965507_3389298761129015_905524598013952000_n.jpg

Eto ko će da plati 120 miliona za Rajsa :D.

Bio bi fazon da ispadnu iz lige.

5 hours ago, John Coltrane said:

Ne može da ti ne bude drago zbog navijača..

Eno ga Ruxin..

drago mi za njucu

držim fige da uspe kombinacija sa arapima, retko simpatičan klub sa ostrva

Guest
This topic is now closed to further replies.