Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)
7 minutes ago, goofs said:

Prica se i o Konteu u Njukaslu :huh:

Pa sad će sve ijedan igrač i trener na svijetu biti povezan sa Newcastleom. Ne kupuješ Ferrari da bi ga vozila baba Steve Bruce nego ga daš u ruke Schumacheru.

Ima na Twitteru neka anketa, ko će biti Newcastleov Robinho/James Rodriguez - superstar koji je upao u kanal sa formom i prešao svoj zenit. Sterling je prvi ponuđen, Mahrez, Lacazette, Coutinho, Dembele, Hazard... Ja sam tipovao na Martiala mada i Isco ima iskustva sa šeičkim parama.

Edited by ArleKino
Posted

super vesti, sada samo da se nađe još jedan pijani šejk da kupi everton pa da imamo big 8 od naredne sezone :happy:

Posted
2 minutes ago, gone fishing said:

super vesti, sada samo da se nađe još jedan pijani šejk da kupi everton pa da imamo big 8 od naredne sezone :happy:

s jedne strane mi je žao navijača Njukasla kao i samog kluba, želim im dobro

s druge strane, smrdljivi Saudijci :isuse:

Posted
5 minutes ago, omiljeni said:

koliko su platili da kupe klub?

3.5 sezona prenosa PL...

• Haha 1
Posted

neproceniv je osećaj straha kod navijača old $ klubova od ovog razvoja situacije, od pojave chelskija i građanskog im je postao otežan dolazak do titule, sada će sa moćnim severnjacima postati koska finiš u top 4 i igranje lš :happy:

• +1 1
Posted
1 minute ago, Meazza said:

Koga briga za LS sa ovakvom ligom!

naravno, super je sto je premier liga zapravo superliga, a niko se ne buni.

• +1 2
Posted

sve njihove navijače, oni žive za to da ispraše rela, barsu ili bajern i uzmu 5 titula u jednoj godini :happy:

Posted

Stopirali su Saudijce vec jednom. Zar su ih sada pustili opet da probaju da kupe klub?

Nisam citao vesti danas.

Posted

Njuka mi je i bez Arapa bila odvratna, zamisli sad :D

• +1 1
  • -1 1
Posted
1 minute ago, radisa said:

3.5 sezona prenosa PL...

bogami se otvorili šeici. nisam znao da je baš tako loše.

mučena premijer ligica, za par godina će bukvalno moći da je spakuju u kamion i prevezu u aziju.

Posted
12 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

naravno, super je sto je premier liga zapravo superliga, a niko se ne buni.

Pa da, jer ima ispadanja i nije isto jesi li cetvrti ili 11-ti.

Posted

bogami se otvorili šeici. nisam znao da je baš tako loše.
mučena premijer ligica, za par godina će bukvalno moći da je spakuju u kamion i prevezu u aziju.
Čovek bi pomislio da posle epskog lupetanja o super ligi imaš dovoljno obraza da se na temu sportova kojima primarni cilj nije nabijanje što veće količine hotdogova u dupe debelo, ne javljaš neko vreme. Očigledno ne.
  • +1 4
  • -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...