ArleKino Posted October 7, 2021 Author Posted October 7, 2021 (edited) 7 minutes ago, goofs said: Prica se i o Konteu u Njukaslu Pa sad će sve ijedan igrač i trener na svijetu biti povezan sa Newcastleom. Ne kupuješ Ferrari da bi ga vozila baba Steve Bruce nego ga daš u ruke Schumacheru. Ima na Twitteru neka anketa, ko će biti Newcastleov Robinho/James Rodriguez - superstar koji je upao u kanal sa formom i prešao svoj zenit. Sterling je prvi ponuđen, Mahrez, Lacazette, Coutinho, Dembele, Hazard... Ja sam tipovao na Martiala mada i Isco ima iskustva sa šeičkim parama. Edited October 7, 2021 by ArleKino
gone fishing Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 super vesti, sada samo da se nađe još jedan pijani šejk da kupi everton pa da imamo big 8 od naredne sezone
copkillah Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 2 minutes ago, gone fishing said: super vesti, sada samo da se nađe još jedan pijani šejk da kupi everton pa da imamo big 8 od naredne sezone s jedne strane mi je žao navijača Njukasla kao i samog kluba, želim im dobro s druge strane, smrdljivi Saudijci
radisa Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 5 minutes ago, omiljeni said: koliko su platili da kupe klub? 3.5 sezona prenosa PL... 1
gone fishing Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 neproceniv je osećaj straha kod navijača old $ klubova od ovog razvoja situacije, od pojave chelskija i građanskog im je postao otežan dolazak do titule, sada će sa moćnim severnjacima postati koska finiš u top 4 i igranje lš 1
Кристофер Лумумбо Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 1 minute ago, Meazza said: Koga briga za LS sa ovakvom ligom! naravno, super je sto je premier liga zapravo superliga, a niko se ne buni. 2
gone fishing Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 sve njihove navijače, oni žive za to da ispraše rela, barsu ili bajern i uzmu 5 titula u jednoj godini
dragance Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Stopirali su Saudijce vec jednom. Zar su ih sada pustili opet da probaju da kupe klub? Nisam citao vesti danas.
John Coltrane Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Njuka mi je i bez Arapa bila odvratna, zamisli sad 1 1
omiljeni Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 1 minute ago, radisa said: 3.5 sezona prenosa PL... bogami se otvorili šeici. nisam znao da je baš tako loše. mučena premijer ligica, za par godina će bukvalno moći da je spakuju u kamion i prevezu u aziju.
Meazza Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 12 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: naravno, super je sto je premier liga zapravo superliga, a niko se ne buni. Pa da, jer ima ispadanja i nije isto jesi li cetvrti ili 11-ti.
Aleksandar88 Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 bogami se otvorili šeici. nisam znao da je baš tako loše. mučena premijer ligica, za par godina će bukvalno moći da je spakuju u kamion i prevezu u aziju.Čovek bi pomislio da posle epskog lupetanja o super ligi imaš dovoljno obraza da se na temu sportova kojima primarni cilj nije nabijanje što veće količine hotdogova u dupe debelo, ne javljaš neko vreme. Očigledno ne. 4 1
Recommended Posts