morgana Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 (edited) bio bi on primjecen da se ukazao netreniranom oku, mi citamo blogove unutrasnjeg kruga koji je to normalizovao s koljena na koljeno jebiga uostalom citali smo x komentara da je cudak i da se znalo sta radi, mada se pretpostavljam nije znao nivo do kojeg ide Edited June 26, 2021 by morgana 8 1
iDemo Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 1 minute ago, morgana said: bio bi on primjecen da se ukazao netreniranom oku, mi citamo blogove unutrasnjeg kruga koji je to normalizovao s koljena na koljeno jebiga tacno tako. 2
Rowanoke Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 1 hour ago, Budja said: So? Osim loseg humora i identifikacije sa Petnicom (sekta!) sta bi mogao da zakljucis bez ikakvog predznanja? Da li bi ti terao svoje polaznice, svoje studentkinje i ucenice, da ti ciste kancelariju??? Jel to bilo prr deset gpdina u redu i okej? Tebi prihvatljivo da neko pise o litrama popijenih vina sa decom?
vememah Posted June 26, 2021 Author Posted June 26, 2021 6 hours ago, Rowanoke said: Meni prvo na pamet pada Jelena Milic i centar za evroatlanske integracije, ona ima samo srednju... Bilo nekad, prvo je tvrdila da je inž. elektrotehnike, onda da je tehničar i da je studirala ETF, a sad tvrdi da ima faks i master na Unionu. Quote Nenad i Jelena Milić Jelena ( 1965), ing. elektrotehnike, clan GO GSS i Foruma za međunarodne odnose Evropskog pokreta u Srbiji. http://blog.b92.rs/arhiva/node/542.html Quote Rođena je 15. januara 1965. godine u Beogradu. Po obrazovanju je tehničar za nuklearnu fiziku, a studirala je Elektrotehnički fakultet. https://www.danas.rs/ljudi/jelena-milic-cao-sve-najbolje/ Quote Diplomirala je i masterirala na Univerzitetu UNION- Nikola Tesla u Beogradu. https://www.ceas-serbia.org/sr/o-ceas/ceas-tim 2
Rowanoke Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 1 minute ago, vememah said: Bilo nekad, prvo je tvrdila da je inž. elektrotehnike, onda da je tehničar i da je studirala ETF, a sad tvrdi da ima faks i master na Unionu. http://blog.b92.rs/arhiva/node/542.html https://www.danas.rs/ljudi/jelena-milic-cao-sve-najbolje/ https://www.ceas-serbia.org/sr/o-ceas/ceas-tim Ko ce je znati. Isti šljam kao ovaj Nikola Božić, direktor Petnice, a koliko vidim marioneta Vigora Mijatova
namenski Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 2 hours ago, gospa buba said: klinachko secanje na ekskurziju iz sedmog razreda Joj, kako si me obrlatila svaka cast; ono jeste mi bilo malo sumnjivo: kakvo bre klinacko zezanje, kakva ekskurzija, pa ono je bila reportaza sa udadbe i zenidbe.. Jos idem i nesto se mislim, ali racunam 1 autoritet je u pitanju...
Rowanoke Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 2 minutes ago, namenski said: Joj, kako si me obrlatila svaka cast; ono jeste mi bilo malo sumnjivo: kakvo bre klinacko zezanje, kakva ekskurzija, pa ono je bila reportaza sa udadbe i zenidbe.. Jos idem i nesto se mislim, ali racunam 1 autoritet je u pitanju... Nornalizovali i romantizovali pijanstvo, navalenstvo i alkoholizam 1
burekdzija Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Ovo sa Savanom traje duze od 2003 ili 2014. Od vrlo bliske i drage osobe sam juce cuo da je nju kao 17godisnjakinju Savan 1994. naprasno poceo da fotografise kad je bila kod njega u kancelariji, i objasnjavao svoju teoriju golih i obucenih lica. Dok je dosla sebi, skljocnuo je barem 40 puta zbog cega ona misli da nije ni bilo filma, vec je bila samo „predigra“. Izasla je napolje samo bez reci. Kad sam je pitao sto nikom nije rekla, slegla je ramenima i rekla ne znam. 1
gospa buba Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Joj, kako si me obrlatila [emoji3] svaka cast; ono jeste mi bilo malo sumnjivo: kakvo bre klinacko zezanje, kakva ekskurzija, pa ono je bila reportaza sa udadbe i zenidbe..[emoji3] Jos idem i nesto se mislim, ali racunam 1 autoritet je u pitanju...opustio si se brate, ovi likovi te loze da si opak, troluju banuju. a ti mica sent from novi mnogo jak bubamoto. 1 1
askeladden Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Cisto hronologije radi,Bozic koji je sada rukopostavljen za direktora je 78.godiste.A astronomija mu je draza od bela leba,znaci sa Savanom je u kontaktu od samog pocetka,92,93 kad je vec taj dosao u Petnicu?Za 20godina da ne provali sta se desava nema sanse.Buduci da mu je Petnica sve i svja kao i vecini osoblja,naravno da su pokrivali i cuvali doticnog ne njega radi vec sebe radi.
namenski Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 (edited) 14 minutes ago, Rowanoke said: Nornalizovali i romantizovali pijanstvo, navalenstvo i alkoholizam Nemoj tako, ipak si prestrog, obaska sto je problem mnogo, mnogo, siri od petnice: ko se od nas u nekimtm godinama nije odmeravao kroz pijenje, dopustenje, trpljenje odraslih i odraslijih da se bude s njima, slusa ponekad ubaci neka rec, privuce paznja, ispadne vazan... I duvan, i jos svasta i treba tako. Problem nastane kada neko od pomenutih odraslih u tome snimi sansu da iskoristi upravo ovo o cemu pricam i sto - da ne bude zabune - smatram pozitivnim i potrebnim iskustvom... A najveci problem postane kada lik koji je snimio tu sansu iskoristi... Edited June 26, 2021 by namenski 3
foto Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 11 minutes ago, burekdzija said: Ovo sa Savanom traje duze od 2003 ili 2014. Od vrlo bliske i drage osobe sam juce cuo da je nju kao 17godisnjakinju Savan 1994. naprasno poceo da fotografise kad je bila kod njega u kancelariji, i objasnjavao svoju teoriju golih i obucenih lica. Dok je dosla sebi, skljocnuo je barem 40 puta zbog cega ona misli da nije ni bilo filma, vec je bila samo „predigra“. Izasla je napolje samo bez reci. Kad sam je pitao sto nikom nije rekla, slegla je ramenima i rekla ne znam. 1994. digitalna kamera upotrebljiva za tako nesto nije postojala u srbiji.
Shitgenstein Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Preteraste malo već deluje da se sada učitava problem i gde postoji i gde ne postoji i moram da priznam da je atmosfera na temi postala tabloidna. 1
Rowanoke Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 6 minutes ago, askeladden said: Cisto hronologije radi,Bozic koji je sada rukopostavljen za direktora je 78.godiste.A astronomija mu je draza od bela leba,znaci sa Savanom je u kontaktu od samog pocetka,92,93 kad je vec taj dosao u Petnicu?Za 20godina da ne provali sta se desava nema sanse.Buduci da mu je Petnica sve i svja kao i vecini osoblja,naravno da su pokrivali i cuvali doticnog ne njega radi vec sebe radi. Ma eno slike sa svadbi jedan do drugoga. On laze ako kaze da nije znao za zrtve 1
vememah Posted June 26, 2021 Author Posted June 26, 2021 14 minutes ago, burekdzija said: Ovo sa Savanom traje duze od 2003 ili 2014. Od vrlo bliske i drage osobe sam juce cuo da je nju kao 17godisnjakinju Savan 1994. naprasno poceo da fotografise kad je bila kod njega u kancelariji, i objasnjavao svoju teoriju golih i obucenih lica. Dok je dosla sebi, skljocnuo je barem 40 puta zbog cega ona misli da nije ni bilo filma, vec je bila samo „predigra“. Izasla je napolje samo bez reci. Kad sam je pitao sto nikom nije rekla, slegla je ramenima i rekla ne znam. Pa rekla je Jovana da su joj se u međuvremenu javile još neke žene i da je najstariji slučaj bio još 1993. Quote Novinarka "Vremena" Jovana Gligorijević, autorka teksta o seksualnom nasilju u Istraživačkoj stanici Petnica, kaže da joj se od sinoć javilo još šest žena koje su bile žrtve istog nasilnika, a za koje sagovornice sa kojima je razgovarala nisu ni znale, kao i da najraniji slučaj datira još iz 1993. godine. https://rs.n1info.com/vesti/gligorijevic-javile-se-nove-zrtve-nasilja-u-petnici-moguce-da-ih-je-mnogo-vise/ 1 minute ago, foto said: 1994. digitalna kamera upotrebljiva za tako nesto nije postojala u srbiji. A što je problem škljocati praznom analognom kamerom?
Recommended Posts