November 25, 20213 yr sranje. i drugu tako nije radilo pa je odjednom proradilo. probaj povremeno par puta dnevno dok ne ucita
November 25, 20213 yr Prošao mi je sa novog pdf-a od e-uprave, nije hteo sa papira štampanog posle vakcinacije. Ovaj u pdfu je finiji raster
November 25, 20213 yr Morate da, skinete EU sertifikat, a ne onaj stari. Novi sam skinuo i odštampan neće, elektronski sa ekrana hoće. ... Shiit has hit the fan
November 25, 20213 yr 2 hours ago, Sammael said: Zbog čega bi SZO morao da priznaje vakcinu da bi bilo odobreno putovanje ljudima koji su je primili? To je isključivo politička odluka svake pojedinačne države. Neke su odlučile da priznaju Sputnjik, čak i ako nije u tim državama dobio dozvolu, neke nisu. Dakle, politika. Za to si u pravu, pogrešno sam pomislio da pričaš o odobravanju upotrebe, ne o odobravanju strancima vakcinisanim Sputnjikom V da ulaze u zemlju i ulaze u ustanove/lokale.
November 25, 20213 yr 3 hours ago, vememah said: Veliko je pitanje može li se nametnuti pored delte. https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/botswana-variant-covid-mutations-spike-b1963950.html Izgleda da može, okačio sam na opštu temu detalje (klik na strelicu gore desno).
November 26, 20213 yr Da li sam ja dobro razumela da će, pošto je Srbija uskladila sertifikate sa EU, sada i vakcinisani EU (nesrpski) državljani moći da ulaze u Srbiju sa tim sertifikatom? Do sada je mislim morao samo i jedino PCR test (ne onaj brzi) bez obzira na sve (godine, vakcina, itd).
November 26, 20213 yr Juče je na BEG sletela nemačka državljanka srpskog porekla i saputnik. Niko ih ništa nije pitao na aerodromu.
November 28, 20213 yr skenirajte samo pdf za poslednju vakcinuProveravao za Portugal, kod njih očitavanje QR koda ide preko aplikacije Passe Covid, očitao mi EU digitalni od poslednje doze (u mom slučaju booster koji sam primio u petak) i izašlo da je Invalid jer nije prošlo 14 dana od poslednje doze. Ne znam kakav je princip u drugim EU zemljama al kapiram može nekom koristiti ova info.
November 28, 20213 yr Dopuna - proverim i QR kod dokumenta od druge doze (poseban pdf) i njega mi očita kao validan . Skoro 8 meseci prošlo od 2. doze.