Jump to content

Covid putovanja - korisne i servisne informacije

Featured Replies

Ja skinuo GreenPass  to je slovačka app, skeniras qr kod s poslednjeg sertifikata (2. ili 3. fajl) i napravi u app-u kod koji sljaka svuda

• Replies 291
  • Views 26.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na ovom forumu, koliko sam pratila, a jesam, ljudi su se vakcinisali kinezom zato što je to bila prva dostupna vakcina kod nas, posle je većina kao buster uzela fajzera    tako da nisi u pra

• Ovo apsolutno nije tačno

• Čisto za informaciju ako nekome znači, brat se vakcinisao u Srb a živi u Nemačkoj, imao je domaći sertifikat. Bio mu je potreban i EU sertifikat, registracija naloga preko euprave je prošla brzo i odm

Ja skinuo GreenPass  to je slovačka app, skeniras qr kod s poslednjeg sertifikata (2. ili 3. fajl) i napravi u app-u kod koji sljaka svuda

A kad skenira pokazuje sve vakcine ili samo tu koju si skenirao?

Da li si morao da skeniras sve qr kodove ili samo poslednji?
Skinuo i ja istu aplikaciju. Pise mi 3/3 doze, pise Fajzer i da istice 19.5.2022. sto je 6 meseci od trece doze. Da li je tako i kod tebe?
Radi i offline

Imam buster i aplikacija pokazuje da vazi do maja 22

To je informacija koju sadrži sam sertifikat, to je odluka Srbije da važi 6 meseci nakon treće doze, nema veze sa ovih 9 meseci koje EU predlaže za svoje članice?

37 minutes ago, Milosh76 said:

A kad skenira pokazuje sve vakcine ili samo tu koju si skenirao?

Da li si morao da skeniras sve qr kodove ili samo poslednji?

Skeniraj samo poslednju  pise ti 3/3 ili 2/2, sve ih obradi

Jesam, pise da vazi 6 meseci. Koliko tebi vazi?

Imam 3 doze Fajzera

do maja 2022, booster sam primio u avgustu

Onda mozda svima vazi do maja 2022 :D

pa vrv tako stoji pa ce azurirati po potrebi / zakonima novim

Meni ne radi tj. Piše invalid certificate [emoji24][emoji24][emoji24]

... Shiit has hit the fan

Isto :dry:

Background Picker
Customize Layout