February 22, 20223 yr On 21.2.2022. at 0:45, dvb-t manijak said: kao druga koga su vratili iz Amana. Šta nije imao?
February 22, 20223 yr On 21.2.2022. at 1:06, jms_uk said: za Spaniju ne radi recovery sertifikat za non-EU drzavljane, sto je drugar saznao kad ga nisu pustili na let u BEG. lepo piše na sajtu da turistički može samo sa vakcinom Шпанија | Министарство спољних послова (mfa.gov.rs) 6 hours ago, vladavsnarod said: Šta nije imao? On je konfuzan lik, ali koliko sam ga razumeo za ulazak se traži pored PCR-a koji nosiš da radiš još jedan i kod njih. Taj drugi test se plaća unapred i tu je valjda bio problem. Valjda. Edited February 22, 20223 yr by dvb-t manijak
March 10, 20223 yr @bags i ostali austrijanci(sori ako sam permutovao) kakva je sutuacija u beču sa brojevima novozaraženih
March 10, 20223 yr @kud u maglu Simoviću Imas ovde brojeve: https://covid19-dashboard.ages.at/?l=en&area=9 Izuzetno losa ako mene pitas. Zadnja dva dana najgora od pocetka epidemije. Ljudi verglaju o gorivu, Putinu, nezavisnosti Austrije a ovamo brojevi eksplodirali. Na srecu trenutno smrtnost nije velika. Skole i vrtici se raspadaju po savovima. FFP2 maska treba gde god ides, digli su ruke od obavezne vakcinacije. Ako si planirao da dodjes mozda i nije toliko lose jer trenutno sve radi i nema milijardu turista. Edited March 10, 20223 yr by bags
March 11, 20223 yr Rekao bih da se Nemackoj i Austriji sada odugovlaci talas jer zapravo vecina ljudi postuju mere, pa zato i dalje imaju visoke brojeve kao neki backlog. To smo mi i Englezi resili jednostavnim ignorisanjem mera i voznjom kroz kanjon Morache zatvorenih ociju u januaru/februaru.
March 11, 20223 yr Jbt, oni su bili zaravnili krivu početkom meseca na 200k+ dnevno zaraženih a 98% stanovništva već prokuženo, i opet kreće talas. Hoće li ovome ikad doći kraj?
March 11, 20223 yr Zar nisu Englezi bili na 40k dnevno pre jedno dve nedelje? O tome se pisalo i ovde, kao konacno zavrsili sa visokim brojevima.
March 11, 20223 yr 38 minutes ago, Mos said: Zar nisu Englezi bili na 40k dnevno pre jedno dve nedelje? Bili su, padala je i Australija pa opet raste. Daleki istok, poneko u Evropi. https://graphics.reuters.com/world-coronavirus-tracker-and-maps/
March 16, 20223 yr On 10.3.2022. at 21:00, bags said: Izuzetno losa ako mene pitas. Zadnja dva dana najgora od pocetka epidemije. Ljudi verglaju o gorivu, Putinu, nezavisnosti Austrije a ovamo brojevi eksplodirali. Na srecu trenutno smrtnost nije velika. Kazu mi bivše cimerke da je ludnica u Beču. Pola WGa je ušlo u karantin, a druga polovina je tek ozdravila. Dolazim sledeće nedelje, da li možda znaš, je l' traže PCR na ulasku u Austriju ili je potvrda o vakcini dovoljna?
March 16, 20223 yr Da li neko zna za Francusku kakva je sad situacija, vidim da traze buster primljen ne kasnije od 9 meseci od druge doze. Sta ako je nekome proslo tipa 11 meseci pa primio buster, nelogicno mi da ga to diskvalifikuje od ulaska u zemlju?
March 16, 20223 yr @Mos Ne treba vise PCR. Dovoljno je potvrda o vakcinaciji. U Becu je bas rasturilo ovu nedelju. :( Edited March 16, 20223 yr by bags