Jump to content

Covid putovanja - korisne i servisne informacije

Featured Replies

On 21.2.2022. at 0:45, dvb-t manijak said:

kao druga koga su vratili iz Amana.

Šta nije imao?

• Replies 291
  • Views 26.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na ovom forumu, koliko sam pratila, a jesam, ljudi su se vakcinisali kinezom zato što je to bila prva dostupna vakcina kod nas, posle je većina kao buster uzela fajzera    tako da nisi u pra

• Ovo apsolutno nije tačno

• Čisto za informaciju ako nekome znači, brat se vakcinisao u Srb a živi u Nemačkoj, imao je domaći sertifikat. Bio mu je potreban i EU sertifikat, registracija naloga preko euprave je prošla brzo i odm

On 21.2.2022. at 1:06, jms_uk said:

za Spaniju ne radi recovery sertifikat za non-EU drzavljane, sto je drugar saznao kad ga nisu pustili na let u BEG.

lepo piše na sajtu da turistički može samo sa vakcinom

Шпанија | Министарство спољних послова (mfa.gov.rs)

6 hours ago, vladavsnarod said:

Šta nije imao?

On je konfuzan lik, ali koliko sam ga razumeo za ulazak se traži pored PCR-a koji nosiš da radiš još jedan i kod njih. Taj drugi test se plaća unapred i tu je valjda bio problem. Valjda.

Edited by dvb-t manijak

Uzas... nadam se da je otisao posle

• 3 weeks later...

@bags i ostali austrijanci(sori ako sam permutovao) kakva je sutuacija u beču sa brojevima novozaraženih

@kud u maglu Simoviću

Imas ovde brojeve:

https://covid19-dashboard.ages.at/?l=en&area=9

Izuzetno losa ako mene pitas. Zadnja dva dana najgora od pocetka epidemije.

Ljudi verglaju o gorivu, Putinu, nezavisnosti Austrije a ovamo brojevi eksplodirali. Na srecu trenutno smrtnost nije velika.

Skole i vrtici se raspadaju po savovima.

FFP2 maska treba gde god ides, digli su ruke od obavezne vakcinacije.

Ako si planirao da dodjes mozda i nije toliko lose jer trenutno sve radi i nema milijardu turista.

Edited by bags

Rekao bih da se Nemackoj i Austriji sada odugovlaci talas jer zapravo vecina ljudi postuju mere, pa zato i dalje imaju visoke brojeve kao neki backlog. To smo mi i Englezi resili jednostavnim ignorisanjem mera i voznjom kroz kanjon Morache zatvorenih ociju u januaru/februaru.

Odlično su rešili, sad imaju novi.

Ko?

Englezi?

Da, pogledaj tvit iznad.

Jbt, oni su bili zaravnili krivu početkom meseca na 200k+ dnevno zaraženih :ohmy:

a 98% stanovništva već prokuženo, i opet kreće talas. Hoće li ovome ikad doći kraj?

Zar nisu Englezi bili na 40k dnevno pre jedno dve nedelje? O tome se pisalo i ovde, kao konacno zavrsili sa visokim brojevima. 

On 10.3.2022. at 21:00, bags said:

Izuzetno losa ako mene pitas. Zadnja dva dana najgora od pocetka epidemije.

Ljudi verglaju o gorivu, Putinu, nezavisnosti Austrije a ovamo brojevi eksplodirali. Na srecu trenutno smrtnost nije velika.

Kazu mi bivše cimerke da je ludnica u Beču. Pola WGa je ušlo u karantin, a druga polovina je tek ozdravila. Dolazim sledeće nedelje, da li možda znaš, je l' traže PCR na ulasku u Austriju ili je potvrda o vakcini dovoljna?

Da li neko zna za Francusku kakva je sad situacija,

vidim da traze buster primljen ne kasnije od 9 meseci od druge doze. Sta ako je nekome proslo tipa 11 meseci pa primio buster, nelogicno mi da ga to diskvalifikuje od ulaska u zemlju?

@Mos

Ne treba vise PCR. Dovoljno je potvrda o vakcinaciji.

U Becu je bas rasturilo ovu nedelju. :(

Edited by bags

Background Picker
Customize Layout