Dankan Ajdaho Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 4 hours ago, J.R. Cash said: Trebalo bi da ima negde, a izbunaricemo i ako nema. Samo da se setimo da pogledamo za nekih 5-6 nedelja. To je bilo odlično sve sređeno na overbasket-u, ali koliko vidim, niko im još nije javio da je krenula nova sezona.. Link to comment
kralj Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Da vam nešto kažem, a do sada nisam omanuo nijednom Ne očekujte od Dobrića da igra kao prošle sezone. Imao je prostor, imao je loptu, imao je punu slobodu, mnogo manju konkurenciju. Niko mu je neće sada uskratiti ali srećom, imamo solidno opcija u napadu i Dobrić će sigurno uzimati trećinu šuteva manje, barem. Samo neka odradi svoje minute kako ume, jaka odbrana, dobra tranzicija, kucanje i trojkica, i to je to. Ove sezone igra tim, kao i uvek kod Radonje, svaku utakmicu će iskakati neko drugi. Ovo kažem preventivno pre nego što krene polivanje govnima kad prvu utakmicu ne da 15, 20 poena, a neko će se već naći za to. Preventivno, Dobriceva odbrana je lakmus papir. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Link to comment
levi Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 8 hours ago, Mil@n said: Ne očekujte od Dobrića da igra kao prošle sezone. Imao je prostor, imao je loptu, imao je punu slobodu, mnogo manju konkurenciju. Niko mu je neće sada uskratiti ali srećom, imamo solidno opcija u napadu i Dobrić će sigurno uzimati trećinu šuteva manje, barem. prošle godine je to sve imao pored živog Loyda, a sada će imati veću konkurenciju u vidu Holinsa? Link to comment
Mil@n Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Pored živog Lojda koji je imao ogromne oscilacije tokom cele sezone a bio je izraziti košgeter kakvog sada nemamo. Dobrićeva odbrana nije najbolja na svetu, ali nije ni za baciti. Srčan je I sa voljom i trudom je i u njoj sasvim koristan.Ja samo kažem kako će biti da se neko ne razočara pošto vidim da ga već prizivaju neki.. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Link to comment
Ros Posted October 8, 2021 Author Share Posted October 8, 2021 odusevilo me juce kako se krecemo u napadu, i kako se ljudi ubacuju u prazan prostor, a ima ko da im doturi loptu iza ledja odbrane. da se malo deki posavetuje sa dr-om? Link to comment
Ratamahatta Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 9 hours ago, theanswer said: Svaka čast Radonjiću. Ovo je njegov trenerski pečat, apsolutno sam siguran da niko od ove ekipe ne bi mogao da izvuče više. Pisao sam neki dan, Zvezda koju ne trenira Radonja je bzv pratiti. Postavio je toliko visok standard da bih mu ja dao dozivotni ugovor. Alimpije, Tomic, Sakota, Obrad - sve kurton do kurtona, bez obzira trofeje i pokoju lepu pobedu u EL. Sve osim Radonje izgleda kao Makabi/Armani bez glutena. 5 Link to comment
levi Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 (edited) Quote kako se krecemo u napadu, i kako se ljudi ubacuju u prazan prostor tu je dosta pomogla očajna priprema Makabija, i faktor Lesor. već protiv Žalgirisa neće niko izlaziti visoko na Mitrovića i ostavljati prazan reket.. 27 minutes ago, Mil@n said: Pored živog Lojda koji je imao ogromne oscilacije tokom cele sezone a bio je izraziti košgeter kakvog sada nemamo. Dobrićeva odbrana nije najbolja na svetu, ali nije ni za baciti. Srčan je I sa voljom i trudom je i u njoj sasvim koristan. Ja samo kažem kako će biti da se neko ne razočara pošto vidim da ga već prizivaju neki.. Sent from my Mi 10 using Tapatalk ok, naravno da neće cele sezone imati toliko lopti kao u plejofu kada se skraćuje rotacija i odbrane su fokusirane itd + sada možemo da igramo raznovrsnije sa Kalinom. ali i Dobriću je lakše da igra sa Kalinom nego sam za sebe, a kada dođu uopet teže utakmice i utegnutiji protivnici opet će da se suze opcije u napadu.. Edited October 8, 2021 by levi Link to comment
Hamlet Strašni Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Znaci gubimo od Cedevita lagano :-( Link to comment
Ivo Petović Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 25 minutes ago, Plajvi said: Pisao sam neki dan, Zvezda koju ne trenira Radonja je bzv pratiti. Postavio je toliko visok standard da bih mu ja dao dozivotni ugovor. Alimpije, Tomic, Sakota, Obrad - sve kurton do kurtona, bez obzira trofeje i pokoju lepu pobedu u EL. Sve osim Radonje izgleda kao Makabi/Armani bez glutena. Tomić nije bio kurton, igrala je Zvezda u onoj sezoni odlično sa prilično limitiranim rosterom. 2 Link to comment
Ratamahatta Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Njegov mandat pamtim pre svega po necemu sto nam je svima drago da se nece vise ponavljati. A i bio je Evrokup. Tim koji je posle sastavio za EL je bio uzasan, to mi je najneomiljenija sezona od svih. Link to comment
Milosh76 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Komentar sa MCZ sajta o sinocnoj utakmici i Kalinicu http://www.mojacrvenazvezda.net/240608/2021/10/08/licni-stav-comandante-kalinari/ Link to comment
Dankan Ajdaho Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Dobrivoje nije igrao 3 meseca.. Ko misli da vraćanje u vrhunsku formu ide preko noći, grdno se zajebao. Link to comment
Popular Post pacey defender Posted October 8, 2021 Popular Post Share Posted October 8, 2021 50 minutes ago, Milosh76 said: Komentar sa MCZ sajta o sinocnoj utakmici i Kalinicu http://www.mojacrvenazvezda.net/240608/2021/10/08/licni-stav-comandante-kalinari/ Quote демолирали су вишедеценијски пројекат америчког протектората 6 4 Link to comment
Nikodije Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 40 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Dobrivoje nije igrao 3 meseca.. niko nije igrao tri meseca, bila je letnja pauza Link to comment
pbg12345 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 6 minutes ago, pacey defender said: Nadrealno jbt 1 Link to comment
Recommended Posts