Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

One sezone kod Radonje Simon je bio nas najbolji napadac. U EL je imao 20ak poena po mecu. Pogadjao trojke preko ruke u visokom procentu, a posle kad su poceli da mu izlaze na sut on to resavao prodorima.

Protiv Buducnosti Kalina mu vraca pas, ovaj sam kao duh na sutu ne sme da sutne, ponovo vraca Kalinicu lopas a ovaj se vec okrenuo ka kosu, spreman za skok.. lopta ode u aut.

Veceras Simon ulazi, pljus dve trojke.. odmah pokusava i trecu preko ruke iz lose pozicije.. lopta ne ulazi, ali nije ni vazno.. meni je drago sto je uopste i pokusao i sto je sakupio muda da pripali i trecu trojku i nokautira Makabi.. na osnovu toga imam osnova da budem optimista.

Sve to uz vrhunsku odbranu.

Simonu ako proradi sut, bice veoma, veoma zajeban.

Nije Radonja lud sto ga forsira ovoliko

Edited by Banjo

Ово је било уживање гледати, од почетка до краја. Чак и кад је Макаби везао пар поена, нисмо губили главу, нису нас ниједном озбиљно угрозили.

Радоња је тата ове игре. Није ми само недостајала та лудачка одбрана већ и много више идеје у нападу и храбрости и креативности које нисмо видјели годинама и сад је све ту. И у таквој игри чак и Симон и Куз изгледају употребљиво.

Лука је покидао, просто сам одушевљен са њим данас, Калина и Волтерс су носили екипу офанзивно, али посебна похвала Лазаревићу. Дечко изгледа као да је искусан евролигашки играч.

Edited by Cane Vukic Prebranac
  • +1 1

Luka je možda i najbitniji Zvezdin igrač ofanzivno. Kad se uporedi kako je on rešavao slične situacije a kako su rešavali Makabijevi igrači iz short-rolla razlika je neuporediva. 

50 minutes ago, Banjo said:

Sve to uz vrhunsku odbranu.

:blink: sve da kazes ali ovo? Simonovic je najveca rupa u odbrani u Zvezdi. Ono alibi mlataranje rucicama u stilu T-rexa nije odbrana.

koliko je lazarevic dovar defanzivac, ono je cudo. steta sto je onoliko limitiran napadacki, kos ne gelda uospte. 

• +1 2

Baš lepo veče. Klinika. Lazarević je neverovatan. I uopšte odbrana tri četvrtine je bila poezija. Napred bi trebalo da budemo sve raunovrsniji. Volters samo da nastavi biće to sve kako treba. 

Spremiti živce protiv Žalgirisa. Biće mnogo teško.

1 hour ago, Banjo said:

Jos bolja resenja ce birati u napadu, pre svega na to mislim

Doneo je dve lose odluke za celu utakmicu. Upravo u tom segmentu je bio sjajan. Jedino ako ocekujes da vise nikad ne napravi gresku.

Da vam nešto kažem, a do sada nisam omanuo nijednom :cool:

Ne očekujte od Dobrića da igra kao prošle sezone. Imao je prostor, imao je loptu, imao je punu slobodu, mnogo manju konkurenciju. Niko mu je neće sada uskratiti ali srećom, imamo solidno opcija u napadu i Dobrić će sigurno  uzimati trećinu šuteva manje, barem.

Samo neka odradi svoje minute kako ume, jaka odbrana, dobra tranzicija, kucanje i trojkica, i to je to. Ove sezone igra tim, kao i uvek kod Radonje, svaku utakmicu će iskakati neko drugi.

Ovo kažem preventivno pre nego što krene polivanje govnima kad prvu utakmicu ne da 15, 20 poena, a neko će se već naći za to. 

32 minutes ago, ducca said:

I sad na debiju tima pred “najvernijima” strepnja mi je dublja od nade da neće biti vredjanja Kalinica sa šipke… Nadam se da me osećaj vara.

Ako im je do ponižavanja, neka probaju. Biće napušeni kurcem vrhunski. Protif Future Kalina je nekoliko puta dobijao standing ovation. Tako će biti i u Areni.

• +1 3
57 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

koliko je lazarevic dovar defanzivac, ono je cudo. steta sto je onoliko limitiran napadacki, kos ne gelda uospte. 

bratina ima 100,45% true shooting u sezoni do sad :D

• +1 1

jel jeres reci da postoji solidna doza sanse da zvezda mozda ne bi bila na ovom nivou sa lazicem u timu

nekako mi se cini da je on ne ide na ovakav zvezdin roster i da bi mnogo vise naglasavao mane, nego vrline

i drugo, sta mislite dal ce zvezda lako pregaziti cedevitu sledeci vikend ili golemceva skupina ima ozbiljne sanse

meni na malom uzorku deluje da ce to biti dosadasnji derbi aba sezone i da trenutno te dve ekipe najbolje izgledaju

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...