Ivo Petović Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Ja sam stvarno malo evropske košarke gledao u poslednjih par godina, ali iz par utakmica finala ABA iz prošle godine, videlo se već da je Luka na 5 ekstremno zajebana stvar za protivnika. Kod Radonjića je to eksponencijalno otišlo gore po kvalitetu. Fascinantan rad Radonjića. I dalje ne verujem kako je spremio ekipu, obzirom na sve okolnosti. U prošle dve sezone, ne znam da li sam ukupno odgledao 15 Zvezdinih utakmica u EL (možda i manje), sad sam utakmicu protiv Budućnosti odgledao 3 puta. (btw, bilo mi je fantastično, kako je Kalina u toj tekmi ubacio u viši prenos nakon što je imao lošu seriju poteza u 3/4. Čovek bukvalno nije jedne sekunde bio bez nekog kretanja i uticaja na igru do kraja utakmice). 5
Nikodije Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Nema veze, jebeš šut, šut je za pičke, muškarci unose protivnika u koš.
Banjo Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Naravno da ce Luka biti bolji kad mu se poveca samopouzdanje koje ce da stice iz utakmice u utakmicu. Jos bolja resenja ce birati u napadu, pre svega na to mislim.. skok i odbrana su na odlicnom nivou. Steta sto nismo startovali sa 2:0. Nismo bili spremni za prvo kolo i nismo zasluzili pobedu. Mnogo prostora ima da ova ekipa poraste.. bas veliki prostor za napredak postoji.. Ivanovic nista nije odigrao, Holins, Vajt i Lazic su van stroja. Dobric moze i mora mnogo bolje. Generalno ocekujem da narastemo kao ekipa. Jovic fali ovoj ekipi da sve legne na svoje, da se kockice sloze. Mislio sam da su to Jovic i centar, sad vidim da je to samo Jovic 1
munze Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Quote Radonjić nakon pobede nad Makabijem: Specifičan period je za nama klasicni Ra 3 3
Nikodije Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Btw drago mi je da je ebroligaška grafika notirala Lazarevićev +/- nisam primetio da su ranije izbacivali taj podatak u prenosima. Počeli su u pravom trenutku. 2
assignment Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Just now, raPe said: ...., a Radonjin engleski !!! Sve bolji, kao vino 😀
Banjo Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 (edited) I Simona smo svi terali iz ekipe kao poslednjeg ciglara i bezmudasa. Simon igra bato, igrac... svaka mu cast i za plejof protiv Buducnosti i za ovo sto pruza u ovoj sezoni. Kad bi mu se i sut povratio bio bi veoma zajeban. On takodje spada u ovu grupu bivsih igraca koji olako mogu biti kljucni, nosioci igre. Edited October 7, 2021 by Banjo 1
Moća Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Ne zajebavaj za Simona. Kad se oporave povredjeni nadam se da ce se preseliti pored klupe. 1
kralj Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Ma sve je to ok, drugarstvo, atmosfera... Al nemoj simona nikakoPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
assignment Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Jeste danas dao dve bitne trojke, ali realno gledano, solidno, ništa više. Ali da ovako igra u kontinuitetu? Skoro pa nemoguće...
kralj Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Simon je grozan, al praznik je nekaPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1
Nikodije Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 I Simon se vraća, bacao cigle u Istanbulu, danas stavio dve iz ćoška kada smo pravili razliku. Radonja veruje svojim igračima i nema izgubljenog slučaja. Zato i vole da igraju za njega i rado mu se vraćaju.
Recommended Posts