Ivo Petović Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Ja sam stvarno malo evropske košarke gledao u poslednjih par godina, ali iz par utakmica finala ABA iz prošle godine, videlo se već da je Luka na 5 ekstremno zajebana stvar za protivnika. Kod Radonjića je to eksponencijalno otišlo gore po kvalitetu. Fascinantan rad Radonjića. I dalje ne verujem kako je spremio ekipu, obzirom na sve okolnosti. U prošle dve sezone, ne znam da li sam ukupno odgledao 15 Zvezdinih utakmica u EL (možda i manje), sad sam utakmicu protiv Budućnosti odgledao 3 puta. (btw, bilo mi je fantastično, kako je Kalina u toj tekmi ubacio u viši prenos nakon što je imao lošu seriju poteza u 3/4. Čovek bukvalno nije jedne sekunde bio bez nekog kretanja i uticaja na igru do kraja utakmice). 5 Link to comment
Nikodije Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Nema veze, jebeš šut, šut je za pičke, muškarci unose protivnika u koš. Link to comment
Banjo Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Naravno da ce Luka biti bolji kad mu se poveca samopouzdanje koje ce da stice iz utakmice u utakmicu. Jos bolja resenja ce birati u napadu, pre svega na to mislim.. skok i odbrana su na odlicnom nivou. Steta sto nismo startovali sa 2:0. Nismo bili spremni za prvo kolo i nismo zasluzili pobedu. Mnogo prostora ima da ova ekipa poraste.. bas veliki prostor za napredak postoji.. Ivanovic nista nije odigrao, Holins, Vajt i Lazic su van stroja. Dobric moze i mora mnogo bolje. Generalno ocekujem da narastemo kao ekipa. Jovic fali ovoj ekipi da sve legne na svoje, da se kockice sloze. Mislio sam da su to Jovic i centar, sad vidim da je to samo Jovic 1 Link to comment
munze Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Quote Radonjić nakon pobede nad Makabijem: Specifičan period je za nama klasicni Ra 3 3 Link to comment
Nikodije Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Btw drago mi je da je ebroligaška grafika notirala Lazarevićev +/- nisam primetio da su ranije izbacivali taj podatak u prenosima. Počeli su u pravom trenutku. 2 Link to comment
renne Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Vodili smo 40 minuta Ovo nije moja Zvezda 2 Link to comment
raPe Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 ...., a Radonjin engleski !!! 1 Link to comment
assignment Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Just now, raPe said: ...., a Radonjin engleski !!! Sve bolji, kao vino 😀 Link to comment
Banjo Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 (edited) I Simona smo svi terali iz ekipe kao poslednjeg ciglara i bezmudasa. Simon igra bato, igrac... svaka mu cast i za plejof protiv Buducnosti i za ovo sto pruza u ovoj sezoni. Kad bi mu se i sut povratio bio bi veoma zajeban. On takodje spada u ovu grupu bivsih igraca koji olako mogu biti kljucni, nosioci igre. Edited October 7, 2021 by Banjo 1 Link to comment
Moća Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Ne zajebavaj za Simona. Kad se oporave povredjeni nadam se da ce se preseliti pored klupe. 1 Link to comment
kralj Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Ma sve je to ok, drugarstvo, atmosfera... Al nemoj simona nikakoPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka Link to comment
assignment Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Jeste danas dao dve bitne trojke, ali realno gledano, solidno, ništa više. Ali da ovako igra u kontinuitetu? Skoro pa nemoguće... Link to comment
kralj Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Simon je grozan, al praznik je nekaPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1 Link to comment
Nikodije Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 I Simon se vraća, bacao cigle u Istanbulu, danas stavio dve iz ćoška kada smo pravili razliku. Radonja veruje svojim igračima i nema izgubljenog slučaja. Zato i vole da igraju za njega i rado mu se vraćaju. Link to comment
Recommended Posts