Milošica Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 (edited) 2 minutes ago, MiddleClass said: Neka nam vrate Voldena onda. Sve neki na Vol. Edited June 9, 2022 by Milošica 1
Ratamahatta Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 (edited) Juce saltao Sport Klubove, zaustavim se na Bon - Bajern, kad ono Lipovij na stakama Nisam mogao par minuta da se setim ko je lik, a poznat mi Spoiler setite se gde smo bili 20114. Edited June 9, 2022 by Plajvi 2
harper lee Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 20 minutes ago, assignment said: Da sada video twit, to vise deluje kao oprostaj... Steta, znaci trebaju nam ne 1 nego dva nova pleja, ne verujem da ce dalje pokusavati da tu Ivanovic nesto odigra.... Dva skoro sigurno ali ne zbog Ivanovica. Pefi ima preveliki ugovor za ovo sto pruza, ako taj ugovor ne bude revidiran na obostrano zadovoljstvo opet cemo da "zaradjujemo" na raskidu pa da se prebijamo preko BAT-a. Uzece se sve domace za sta bude para, ne bi me iznenadilo da u nekom narocito dobrom scenariju pojurimo i Jovica i Nedovica pa da se krpimo tokom sezone kad ta dva staklenca opet navuku neku povredu. Navodno smo pitali i za Gudurino junacko zdravlje, mada je Misko to demantovao.
harper lee Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 5 minutes ago, Plajvi said: Juce saltao Sport Klubove, zaustavim se na Bon - Bajern, kad ono Lipovij na stakama Nisam mogao par minuta da se setim ko je lik, a poznat mi Reveal hidden contents setite se gde smo bili 20114. Rani Radonjini radovi, otpustis Silba dovedes Lipovija. To je verovatno najveca brljotina dvojca Covic - Radonjic za sve vreme koliko rade zajedno.
assignment Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 16 minutes ago, harper said: Ivanovic sigurno ostaje, nema nikakvog razloga da ide. On mozda nema, ali ja ne vidim za ovih godinu dana (sem nekih meeega retkih 2-3 meceva) da je u bilo kom aspektu opravdao potpis, a ne vidim ga ni kao igraca koji ce da napravi neki napredak. U EL je tragican, u ABA jedva prosecan... Ergo, lakse bih se odrekao njega neko Waltersa, ali ok... To je sto je....
Ratamahatta Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 2 minutes ago, harper said: Rani Radonjini radovi, otpustis Silba dovedes Lipovija. To je verovatno najveca brljotina dvojca Covic - Radonjic za sve vreme koliko rade zajedno. Tragiju su doveli da menja Silba, Lipovij je dosao posle, nije on ni igrao puno sva sreca 6 minutes ago, harper said: Dva skoro sigurno ali ne zbog Ivanovica. Pefi ima preveliki ugovor za ovo sto pruza, ako taj ugovor ne bude revidiran na obostrano zadovoljstvo opet cemo da "zaradjujemo" na raskidu pa da se prebijamo preko BAT-a. Uzece se sve domace za sta bude para, ne bi me iznenadilo da u nekom narocito dobrom scenariju pojurimo i Jovica i Nedovica pa da se krpimo tokom sezone kad ta dva staklenca opet navuku neku povredu. Navodno smo pitali i za Gudurino junacko zdravlje, mada je Misko to demantovao. 1
Milošica Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 (edited) 2 minutes ago, Plajvi said: Tragiju su doveli da menja Silba, Lipovij je dosao posle, nije on ni igrao puno sva sreca Jbt, kako sam njega gotivio. Bas ste imali te seksi basketase kao sto su on i Markus. Edited June 9, 2022 by Milošica
theanswer Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 1 hour ago, Joe D said: mogu da puste i kalinica da cuva dete Da pije. Na prvu tekmu je došao blago komatizovan 2
harper lee Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 27 minutes ago, Plajvi said: Tragiju su doveli da menja Silba, Lipovij je dosao posle, nije on ni igrao puno sva sreca Nema veze Tadija sa Silbom, dve razlicite pozicije i dva fundamentalno razlicita igraca. Silb i Lipovij su obojica pokrivali poziciju tri. To jest, jedan je pokrivao dok nije otpusten a drugi se blamirao na par utakmica i svima je odmah bilo jasno kakvu budalastinu su napravili. Covic se saglasio sa Radonjicem pre svega zato sto je Silb imao ogroman trogodisnji ugovor pa je hteo sto je pre moguce da ga se otarasi a da ne mora da plati ceo ugovor. Ta zajebancija je mogla odmah da dodje glave celom tom Covicevom projektu da je Cibona nasla pare da se takmici u Evroligi. 1
Arthur Kirkland Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 (edited) Hvala Nejtu na svemu, jako dobar, relativno konstantan igrac ( napredovao je i u segmentu odbrane u odnosu na prosli mandat) koji je u nekim momentima silom prilika imao preveliku minutazu pa mu je to uticalo i na pad forme. Sto se tice ljudskih kvaliteta, oni su jos bolji od igrackih. Ne pamtim da je imao neku kavgu ili nekorektan potez. Ne znam da li smo mogli dovesti benevolentnije strance od njega i Holinsa,momci za primer. Edited June 9, 2022 by Arthur Kirkland 4
adasevic Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Moglo se naslutitli kad je Cova pustio Nejta Bar ce Radonjic iz FMPa moci na svoju svadbu 1
Recommended Posts