Micko8 Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 2 hours ago, Joe D said: a dobro, malo se prebrojao, nije bas bila pretprosla godina nego 2014. pogresi covek. i jos jedan fun fact, po njegovim recima, za kosarku se odlucio zbog milosa teodosica Znaci san mu je da obuce dres FMP-a ili Metalca iz Valjeva
Joe D Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 9 hours ago, Блок_64 said: U Zelezniku.Radonjicu iz fmp-a je taj dan svadba,svi su pristali da se pomeri termin utakmice da bi covek mogao na svoju svadbu,pogodite samo ko nije. valjda da bi mogao na utakmicu, majku mu 1
Ratamahatta Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 10 hours ago, Блок_64 said: pogodite samo ko nije. Ljubicasti svat?
harper lee Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Shvatili smo KLS veoma ozbiljno, pustili smo Nejta da ode kuci u SAD zbog privatnih razloga i nismo ga uopste registrovali za takmicenje. 1 1
James Marshall Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Ako oprosti platu za taj period, dobro svima 2
assignment Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 46 minutes ago, harper said: Shvatili smo KLS veoma ozbiljno, pustili smo Nejta da ode kuci u SAD zbog privatnih razloga i nismo ga uopste registrovali za takmicenje. Ma to samo da damo Partizanu motivaciju da ipak igraju i Zoc osvoji bar jedan trofej ove sezone. Troll mode off: Inace sasvim razuman postupak, pogotovo ako planiraju sa njim za sledecu sezonu...
harper lee Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 7 minutes ago, assignment said: Ma to samo da damo Partizanu motivaciju da ipak igraju i Zoc osvoji bar jedan trofej ove sezone. Troll mode off: Inace sasvim razuman postupak, pogotovo ako planiraju sa njim za sledecu sezonu... Ja bih rekao da je ovo oprostaj od Nejta. 3 2
Milošica Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Just now, harper said: Ja bih rekao da je ovo oprostaj od Nejta.
assignment Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 2 minutes ago, harper said: Ja bih rekao da je ovo oprostaj od Nejta. Da sada video twit, to vise deluje kao oprostaj... Steta, znaci trebaju nam ne 1 nego dva nova pleja, ne verujem da ce dalje pokusavati da tu Ivanovic nesto odigra....
Milošica Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 (edited) 8 minutes ago, assignment said: Da sada video twit, to vise deluje kao oprostaj... Steta, znaci trebaju nam ne 1 nego dva nova pleja, ne verujem da ce dalje pokusavati da tu Ivanovic nesto odigra.... Ja ocekujem da ostane Ivanovic i dovodjenje jednog pleja ranga Voltersa u najmanju ruku. Mozda uskoci Nedovic kao neki kombo? Ne uklapa mi se bas savrseno u dosadasnji Radonjicev koncept, ali sigurno bi vise doneo nego odneo. Edited June 9, 2022 by Milošica
Ratamahatta Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Volters ima hitnu i neodloznu obavezu da ode da potpise za Bajern
harper lee Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 4 minutes ago, Milošica said: Ja ocekujem da ostane Ivanovic i dovodjenje jednog pleja ranga Voltersa u najmanju ruku. Mozda uskoci Nedovic kao neki kombo? Ne uklapa mi se bas savrseno u dosadasnji Radonjicev koncept, ali sigurno bi vise doneo nego odneo. Ivanovic sigurno ostaje, nema nikakvog razloga da ide.
MiddleClass Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 2 minutes ago, Plajvi said: Volters ima hitnu i neodloznu obavezu da ode da potpise za Bajern Neka nam vrate Voldena onda.
Joe D Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 1 minute ago, Plajvi said: Volters ima hitnu i neodloznu obavezu da ode da potpise za Bajern norman richardson aproves 1
Recommended Posts