Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

2 hours ago, Joe D said:

a dobro, malo se prebrojao, nije bas bila pretprosla godina nego 2014. pogresi covek.

i jos jedan fun fact, po njegovim recima, za kosarku se odlucio zbog milosa teodosica :wub:

Znaci san mu je da obuce dres FMP-a ili Metalca iz Valjeva:)

9 hours ago, Блок_64 said:

U Zelezniku.Radonjicu iz fmp-a je taj dan svadba,svi su pristali da se pomeri termin utakmice da bi covek mogao na svoju  svadbu,pogodite samo ko nije.

valjda da bi mogao na utakmicu, majku mu

10 hours ago, Блок_64 said:

pogodite samo ko nije.

Ljubicasti svat? :D

Shvatili smo KLS veoma ozbiljno, pustili smo Nejta da ode kuci u SAD zbog privatnih razloga i nismo ga uopste registrovali za takmicenje.:laugh:

Ako oprosti platu za taj period, dobro svima :D

mogu da puste i kalinica da cuva dete

46 minutes ago, harper said:

Shvatili smo KLS veoma ozbiljno, pustili smo Nejta da ode kuci u SAD zbog privatnih razloga i nismo ga uopste registrovali za takmicenje.:laugh:

Ma to samo da damo Partizanu motivaciju da ipak igraju i Zoc osvoji bar jedan trofej ove sezone.

Troll mode off: Inace sasvim razuman postupak, pogotovo ako planiraju sa njim za sledecu sezonu...

7 minutes ago, assignment said:

Ma to samo da damo Partizanu motivaciju da ipak igraju i Zoc osvoji bar jedan trofej ove sezone.

Troll mode off: Inace sasvim razuman postupak, pogotovo ako planiraju sa njim za sledecu sezonu...

Ja bih rekao da je ovo oprostaj od Nejta.

Just now, harper said:

2 minutes ago, harper said:

Da sada video twit, to vise deluje kao oprostaj... Steta, znaci trebaju nam ne 1 nego dva nova pleja, ne verujem da ce dalje pokusavati da tu Ivanovic nesto odigra....

8 minutes ago, assignment said:

Da sada video twit, to vise deluje kao oprostaj... Steta, znaci trebaju nam ne 1 nego dva nova pleja, ne verujem da ce dalje pokusavati da tu Ivanovic nesto odigra....

Ja ocekujem da ostane Ivanovic i dovodjenje jednog pleja ranga Voltersa u najmanju ruku.

Mozda uskoci Nedovic kao neki kombo? Ne uklapa mi se bas savrseno u dosadasnji Radonjicev koncept, ali sigurno bi vise doneo nego odneo.

Edited by Milošica

Volters ima hitnu i neodloznu obavezu da ode da potpise za Bajern 

4 minutes ago, Milošica said:

Ja ocekujem da ostane Ivanovic i dovodjenje jednog pleja ranga Voltersa u najmanju ruku.

Mozda uskoci Nedovic kao neki kombo? Ne uklapa mi se bas savrseno u dosadasnji Radonjicev koncept, ali sigurno bi vise doneo nego odneo.

Ivanovic sigurno ostaje, nema nikakvog razloga da ide.

2 minutes ago, Plajvi said:

Neka nam vrate Voldena onda.

1 minute ago, Plajvi said:

norman richardson aproves

Guest
This topic is now closed to further replies.