Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

Ko nastavi da preskače tarabu, odmoriće od foruma. Isto se odnosi na kolektivno vređanje. Međusobne obračune takođe batalite.

I ovo nije tema o moderisanju foruma, tako da i to batalite.

• Replies 9.3k
  • Views 495.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja cu, umesto da prokomentarisem utakmicu koju smo ocekivano izgubili zbog nedostatka zdravog Vajta i centra kojeg cekamo od pocetka sezone pa nas je sjebao match-up visokih igraca kad god je Kuzmic i

• James Marshall
    James Marshall

koji smo mi specijalci generalno, zlatno doba, dva kluba nikad jača, s jedne strane Radonjić, najuspješniji trener u posljednjih 50 godina KK CZ, sa druge fakin Obradović, najveća legenda evrokošarke,

• respekt za igrace obe ekipe, zasluzili su mnogo bolje od ovoga

Posted Images

Veceras je nase vece, veceras se pomfrit pece. 

Raspisali ste se nasoj temi, a ovde niko nista. Necu mnogo da davim, zelim vam puno uspeha naredne sezone u evrokupu

3 minutes ago, shimpr said:

Necu mnogo da davim

Nemoj.

35 minutes ago, shimpr said:

Raspisali ste se nasoj temi, a ovde niko nista. Necu mnogo da davim, zelim vam puno uspeha naredne sezone u evrokupu

ovaj preskočio tarabu @Redoran'apsi ga

Stigla ekspertiza

Kakav je raspored sedenja?

Meni najvaznije da je dansver ostao dosledan i da je uspeo da objasni kako smo dobili sta smo trazili i da je u celoj prici najsponiji Dobric floper :D

Znam da nije lepo, al mislim da je vrhunac bolesti (moguce da je to gospodstvo, bem li ga) onaj lik sa lutkom... :ph34r:

1 hour ago, renne said:

Stigla ekspertiza

Ukratko dve sudije ocenjene sa prosečno jedan sa iznad prosečno. U samoj završnici nije bilo pogrešnih odluka i najzanimljivije od svega snimak na 13.8 koji je ovde objektivno proglašen za faul i u ragbiju (bez zezanja) je proglašen kao potpuno čista situacija. Ali dobro forumaška komisija zna bolje.

Svaka tebi cast kako si uspio pogresno da protumacis jer ta situacija nije ni gledana :D

3 minutes ago, MiddleClass said:

Svaka tebi cast kako si uspio pogresno da protumacis jer ta situacija nije ni gledana :D

Ekspertiza se odnosi na celu utakmicu. Tj na sve situacije koje su dosuđene i koje su trebale da budu dosuđene. Te situacije nema na listi jer ne spada ni u jednu od dve kategorije.

39 minutes ago, *edited by mod said:

Ukratko dve sudije ocenjene sa prosečno jedan sa iznad prosečno. U samoj završnici nije bilo pogrešnih odluka i najzanimljivije od svega snimak na 13.8 koji je ovde objektivno proglašen za faul i u ragbiju (bez zezanja) je proglašen kao potpuno čista situacija. Ali dobro forumaška komisija zna bolje.

Preskocio si tarabu, napusti objekat. Dovoljno je da se na jednom topiku smrdi o tome kako je Partizan ponovo pokraden i kako su Covic i Zvezda krivi za sva sranja u kosarci otkako je Nejsmit izmislio igru, nema potrebe da se taj smrad siri i na ovom topiku.

1 minute ago, harper said:

Preskocio si tarabu, napusti objekat. Dovoljno je da se na jednom topiku smrdi o tome kako je Partizan ponovo pokraden i kako su Covic i Zvezda krivi za sva sranja u kosarci otkako je Nejsmit izmislio igru, nema potrebe da se taj smrad siri i na ovom topiku.

Nešto se ne sećam da je teranje sa Topica dozvoljeno?

A i samo tumačim ekspertizu sa kkczv sajta pa i treba da bude ovde. Pri tom ne znam gde si video da neko priča o kradji sem ovde pre par dana oko te (kako se ispostavilo) skroz čiste situacije.

u 9 izlazim iz kuce , bas me zanima da li cu odgledati utakmicu do kraja

Edited by Nikodije

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.